Platforma www.oferte-de-munca.ro

www.oferte-de-munca.ro este o platforma specializata, ce vizeaza doua mari componente ale pietei muncii din Romania: freelancerii ce sunt in cautarea unui nou proiect si angajatorii ce au nevoie de o persoana responsabila pentru finalizarea proiectului lor.
FREELANCERI
Aceasta platforma va este dedicata, intrucat puteti gasi informatii cu privire la diverse proiecte din domeniul Dvs de activitate.
Nu trebuie decat sa va completati un profil cat mai detaliat si sa licitati pentru proiecte ce sunt reprezentative profilului Dvs.
Adaugand cat mai multe abilitati va sporiti sansele de a castiga proiectele la care ati licitat.
ANGAJATORI
Platforma www.oferte-de-munca.ro va ofera sansa de a aloca proiectul Dvs celui care are abilitatile necesare de a-l duce la bun sfarsit, asigurandu-va in acelasi timp o calitate ridicata a serviciilor oferite.
Profilul freelancerilor ce liciteaza pentru proiectul Dvs va ofera informatii esentiale ce vor sta la baza adoptarii celei mai bune decizii cu privire la desemnarea castigatorului.
Cum functioneaza?
Daca esti FREELANCER, trebuie sa urmezi etapele de mai jos in vederea utilizarii platformei www.oferte-de-munca.ro:
Inregistrare – In aceasta etapa iti creezi contul, alocand un nume de utilizator, o parola si o adresa de mail. Te vom notifica printr-un e-mail privind datele de inregistrare.
Completeaza CV – In aceata etapa iti completezi CV-ul adaugand abilitati care te vor face eligibil in a castiga proiectele pentru care vei licita.
ATENTIE: poti adauga maxim 5 abilitati, cele pe care le consideri reprezentative.
Liciteaza proiecte – Cauta proiecte pe care le poti indeplini si liciteaza pentru acestea. La inchidere, cel care a postat proiectul, in functie de pret dar si de abilitatile celor care au licitat, va desemna castigatorul. In cazul in care esti castigator vei vizualiza datele de contact ale angajatorului, astfel incat sa poti lua legatura cu acesta.
Rezolva proiectele castigate – Daca ai fost declarat castigatorul unei licitatii este momentul sa te apuci de treaba.
La finalizarea proiectului, dupa ce angajatorul primeste rezultatul muncii tale, poti incasa remuneratia, conform intelegerii cu angajatorul.
Daca esti ANGAJATOR, trebuie sa urmezi etapele de mai jos in vederea utilizarii platformei www.oferte-de-munca.ro:
Inregistrare – In aceasta etapa iti creezi propriul cont alocand un nume de utilizator, o parola si o adresa de mail. Te vom notifica printr-un e-mail privind datele de inregistrare.
Posteaza proiect – In aceasta etapa se vor inscrie toate cerintele cu privire la proiectul postat: denumire, categorie, abilitati, descrierea detaliata a proiectului, stabilirea unui buget, perioada in care acceptati oferte.
Aloca freelancer pentru rezolvarea proiectului – La finalizarea numarului de zile stabilit in care sunt acceptate oferte, pe baza criteriilor de selectie stabilite de tine vei desemna castigatorul. Dupa desemnare vei putea vizualiza datele de contact ale freelancerului si vei putea lua legatura direct cu acesta, fara intermediari.
Primeste proiectul si plateste freelancerul – Dupa ce freelancerul desemnat castigator va finaliza proiectul, il va preda in conditiile stabilite de ambele parti implicate in activitate.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la office@oferte-de-munca.ro.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.