Popularitatea jocurilor cu masini

Celebrele curse de Formula 1 sau Nascar sunt urmarite de milioane de telespectatori din lumea intreaga in fiecare an, iar adrenalina atinge cote maxime atunci cand masinile aflate de pista se intrec cu viteze uluitoare pentru a trece pe primul loc linia de sosire. Cu toate acestea, cati dintre telespectatori ajung sa experimenteze o asemenea senzatie pe viu, intr-o masina de cursa, fie in Formula 1 sau Nascar. Raspunsul mau ar fi ca nici unu, avand in vedere faptul ca trebuie sa ai multa experienta in domeniu pentru a conduce un asemenea vehicul si la o asemenea viteza. Cu toate acestea, exista multe simulatoare de jocuri cu masini ce pot substitui cu succes senzatia reala.

Tipuri de jocuri cu masini populare

Daca analizam cele mai populare tipuri de jocuri cu masini online, vom observa faptul ca primele pozitii sunt ocupate de jocurile tip drift, jocurile cu parcari si, desigur, jocurile tip cursa. Pe langa jocurile consacrate, cum sunt Need for Speed, GTA sau Nascar, utilizatorii internetului pot descoperi si alte tipuri mai simple de jocuri cu masini mult mai usor de jucat. Sa luam de exemplu jocul Pimp My Viper, un joc extrem de apreciat de catre utilizatorii internetului.

Tot ce trebuie sa faci in acest joc este sa asamblezi o masina Viper Dodge exact cum doresti, de la cap la coada. Tu alegi jantele, capota, aripa etc. Odata ce ai terminat asamblarea, trebuie sa apesi butonul Submit pentru a putea compara modelul creat de tine cu modelele altor jucatori. De asemenea, noua fereastra care se va deschide iti va arata si scorul realizat de tine.

Un alt joc extrem de interesant este Carbon Auto Theft. Acest joc iti testeaza abilitatile de parcare la maxim. Jocul prezinta un hot care incearca sa fure masini dintr-o parcare supra-aglomerata. Dupa ce se suie in masina, hotul trebuie sa sparga un cod format din sagetile tastaturii. Dupa ce codul a fost spart, el trebuie sa scoata masina din parcare fara a atinge alt autovehicul din jur si fara a trezi paznicul care doarme pe o banca. Daca ar fi sa fac o catalogare a jocurilor cu masini online, cred ca acesta s-ar incadra printre primele.

Nu este o misiune atat de usoara precum pare deoarece masina este parcata la milimetru iar in parcare exista tot felul de obstacole care iti vor ingreuna munca considerabil. Singura miscare gresita poate declansa alarma si politia va sosi la fata locului mai repede decat iti imaginezi. Dificultatea jocului va creste odata cu inaintarea in nivele, asa ca fii pregatit pentru obstacole greu de trecut.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.