Poze cu presupusul ambalaj al iPhone-ului 5C

Din ce in ce mai multe zvonuri au inceput sa apara legate de presupusul iPhone 5C, pe care Apple ar planui sa il dezvolte la evenimentul Apple de pe 10 Septembrie, zvonuri ce incep sa para din ce in ce mai reale. Noi poze au invadat internetul cu un ambalaje multicolore care ar putea insemna ca zvonurile legate de iPhone-ul 5C sunt pe cale sa se adevereasca. Ambalajele cu care ar putea fi impachetat noul iPhone 5C sunt de culoare roz,galben,albastru si verde.

iphone 5c

Imaginile gasite de diferite site-uri arata cutii bine construite, care au stilul caracteristic Apple, in care se afla iPhone-uri de diferite culori. Cutiile sunt marcate cu textul “iPhone 5C”. Aparent multi oameni au postat poze cu cutii asemanatoare pe blogul chinez Weibo.

Se presupune ca iPhone-ul 5C, un dispozitiv cu pret redus fata de iPhone 5S va avea un spate de plastic in locul unuia din aluminiu si ca va avea o gama larga de culori din care sa alegi. Pretul iPhone 5C ar fi undeva la 349-399 dolari.

Nu este in totalitate clar daca pozele aparute sunt intr-adevar cu noua seria iPhone. In ultimele saptamani au aparut foarte multe asemenea imagini si video-uri care sugereaza ca ar fi urmatoarele iPhone-uri. De-a lungul lunii august, au aparut nenumarate poze cu caracasa de plastic a zvonitului iPhone 5C, iPhone 5s si a diferitelor componente ale acestora, impreuna cu un video cu carcasa spate a unui terminal.

Teoretic, Apple ar anunta iPhone-ul 5S, cat si noul iPhone 5C mai ieftin la evenimentul organizat pe 10 August.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.