Primul motor de cautare produse dupa culoare

Generatia cumparatorilor online este mai mereu in cautare de oferte, de lansari, de magazine de unde pot cumpara tot ce isi doresc. Magazinele online sunt mai mult decat constiente de acest lucru si incearca bineinteles sa puna la dispozitie exact tot ce isi doreste clientul insa acest lucru nu este de ajuns.

Magazinele sunt din ce in ce mai multe iar posibilitatea ca un client sa intre intr-un magazine online este cu atat mai mica cu cat competitia este mai mare. Bineinteles, asta daca vorbim de competitive de calitate.

Trecand acum la cumparatori, acestia vor mereu cateva detalii despre un produs cum ar fi marimile, pretul, calitatea, firma si de ce nu, culoarea, mai ales atunci cand vine vorba despre imbracaminte, incaltaminte.

Jingle.ro este primul motor de cautare romanesc care poate afisa produse dupa culoare. Astfel, daca efectuezi o cautare pe cuvantul pantofi si mai alegi din tabel si culoarea rosie, rezultatele vor contine numai pantofi de culoare rosie.

Nu am spus insa tot si acest lucru poate crea confuzie. Rezultatele oferite de jingle.ro sunt mai mult decat inovative. Motorul de cautare aduna toate produsele din toate magazinele online si in acest fel poate oferi mii de rezultate numai din magazinele online.

Cat de usor poate fi acum sa cumperi! Nu mai e nevoie sa cauti pe google, sa dai peste zeci de bloguri si site-uri care de fapt nu ofera pantofi spre vanzare, daca e sa ne uitam la exemplul nostru, sa umbli prin o multime de magazine sau la un moment dat sa te trezesti ca ai gasit ce iti trebuie insa produsul nu mai este in stoc.

Jingle.ro este Solutia perfecta pentru o cautare scurta si eficienta a oricarui produs ce poate fi cumparat din magazinele online. Miile de rezultate afisate pe pagina, cu tot cu imagine + pret sunt numai bune pentru a fi comparate si analizate intr-un singur loc si apoi doar prin numai cateva click-uri, cumparate.

Jingle.ro! Mii de produse cu un simplu click!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.