Printere 3d profesionale

ProJet HD 3000 si HD 3000 Plus fac parte din gama de printere 3D ultra profesionale ale producatorului american 3D Systems, fiind ideale pentru productie in industrie, arhitectura, medicina , design, dezvoltare si prototipare.

Modelele printate pot fi componente electronice, subansamble, dispozitive medicale, organe de masini, produse de consum, etc. fiind realizate din plastic rezistent (fotopolimer), acest material fiind ideal pentru testarea functionala in proiectare si prototipare conceptuala. Modelele 3D obtinute se remarca prin acuratetea geometriei, un grad ridicat de detalii si suprafete de inalta definitie.

Cu o gama larga de materiale selectabile pentru printarea 3D si cu o rezolutie excelenta de printare aceste printere 3D sunt caracterizate de precizie, calitatea modelelor 3D obtinute, viteza de printare 3D si productivitate cea ce va poate ajuta la recuperarea investitiei.

Printerele au un design ergonomic si o functionare silentioasa ce permite amplasarea echipamentului chiar in spatiul Dvs de lucru fiind usor de utilizat ( nu necesita instruire speciala) iar procesul de printare nu necesita supraveghere, trebuie doar sa apasati “PRINT” si lasati ProJet HD sa va creeze modelele 3D dorite.

Producatorul american 3D Systems este lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida. Produsele 3D Systems reprezinta alegerea profesionala perfecta pentru toate domeniile de aplicabilitate.

Printerele 3D ProJet HD reprezinta alegerea profesionala de prototipare rapida pentru aplicatii profesionale in: inginereie, design, medicina, arhitectura si industrie. Permite realizarea modelelor prototip pentru aplicatiile industriale.

Printere 3D perfecte pentru prototipare rapida cu cele mai fine detalii de printare 3D.ProJet HD 3000 & ProJet HD 3000 Plus sunt ideale pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv dezvoltarea conceptuala, analizarea modeleleor de turnare – bijuterii si alte aplicatii fine.

Volum mare de productie, acuratete ridicata (max16 μm), stiluri selectabile de constructie ,viteza mare de constructie, sistem inteligent de monitorizare, ajutor online si diagnosticare de la distanta, producerea de modele gata de utilizare, calitate excelenta a modelelor 3D, finisare minima si post-procesare sunt principalele caracteristici care evidentiaza ProJet HD 3000 si ProJet HD 3000 Plus

Gama ProJet HD are 2 tipuri de modele :

  • ProJet HD 3000 – cu doua tipuri selectabile de printare 3D ( HD si UHD)
  • ProJet HD 3000 Plus – cu 3 tipuri selectabile de printare 3D ( HD, UHD si XHD)

Materialele de printare 3D VisiJet EX200, VisiJet SR200, VisiJet HR200 utilizate de aceste imprimante 3D sunt caracterizate de stabilitate si durabilitate fiind ideale pentru printarea de modele 3D functionale si productia de piese pentru aplicatii rapide. Printer 3D ProJet HD permite folosirea de material suport VisiJet S100, pentru printarea de modele 3D cu geometrii complexe.

Printerul este livrat cu software-ul ProJet Accelerator Software care are o interfata simpla si intuitiva de setare si constructie. Permite alegerea modului de printare si aranjarea pieselor astfel incat sa se utilizeze eficient toata zona de printare.Software-ul include notificare prin e-mail si un program de diagnosticare, care va analiza imprimanta, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie să fie înlocuita. Fisiere suportate .STL si .SLC .

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.