Procedura executarilor silite in Cluj Napoca

Am cumparat un apartament acum cinci ani si nu mai pot plati rata, fiindca am ramas fara serviciu. Banca urmeaza ma ma execute silit si vreau niste date despre procedura executarilor silite in Cluj-Napoca.

In 2010 mi-am cumparat un apartament foarte frumos in centrul orasului Cluj-Napoca, dar din pacate nu imi mai pot permite sa imi achit ratele, desi etse luat prin programul prima casa si rata nu este foarte mare. Insa neavand serviciu de aproape un an, nu am mai avut cum sa strang bani si nici chiriasi pentru el nu am gasit, tinand cont ca stau si eu in apartament. De aceea, cred ca banca de la cre am luat creditul va incepe procedura executarii silite in Cluj –Napoca.

Ce presupune procedura executarii silite in Cluj-Napoca?

Nefiind pusa niciodata in situatia unei executai silite in Cluj-Napoca nu stiu ce inseamna, de aceea ma intereseaza toate detaliile pe care mi le puteti oferi in legatura cu acest lucru.

As vrea sa ma consult cu un avocat, care sunt sigura ca stie totul despre executarile silite in Cluj-Napoca, insa nu am bani ca sa imi pot permite asta. Am mai cautat informatii si pe internet, insa nu sunt lamurita pe deplin si sunt sigura ca exista si dezavantaje ale executarilor silite. Mi-ar placea sa gasesc o solutie, insa deocamdata nu vad nicio scapare.

Ce rol are executorul judecatoresc?

Am auzit ca executarile silite in Cluj-Napoca, ca si in celelalte parti ale tarii, se pun in aplicare in urma unei decizii a unei instante de judecata.

Executorul judecatoresc este cel care se ocupa de acest lucru si a dori tare mult sa stiu mai multe despre ce trebuie sa faca acesta, poate gasesc ceva s ail impiedic sa intre in apartament.

Oricum, decizia executarii silite care au loc in Cluj-Napoca nu a fost inca luata si poate ca mai am timp sa gasesc o solutie. Poate, cine stie, o sa imi gasesc un serviciu si voi putea sa imi achit din ratele restante la banca, astfel incat sa raman cu casa si sa nu fiu nevoita sa ma mut, mai ales ca am dat o suma consistent de bani pana acum bancii si nu vreau sa pierd investitia facuta. Caci banii platiti pe rate nu o sa ii mai pot recupera vreodata, in cazul in care voi fi nevoita sa eliberez apartamentul.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.