Produsele din hartie, indispensabile la birou

Indiferent de domeniul de activitate, orice companie sau oricare dintre noi avem nevoie de diverse produse din hartie.

De la hartie multifunctionala pentru copiatoare si imprimante, hartie colorata, hartie pentru printare color, pana la cele mai variate produse precum: hartie calc, hartie foto, hartie pentru plotter, role fax, etichete autocolante, incercam sa acoperim toate necesitatile in materie de produse de papetarie.

Cine suntem? Suntem un magazin online specializat in comercializarea de produse de birotica si papetarie, ce poarta semnatura unor producatori de renume.

De ce Office Direct? Suntem prezenti pe piata din Romania de 10 ani si am devenit unul din cele mai cunoscute branduri, castigand increderea partenerilor si a clientilor nostri. Calitatea produselor, o echipa gata sa va consilieze in vederea achizitionarii de produse de papetarie, rapiditatea livrarii produselor, iata ce ne recomanda.

Pentru notarea sarcinilor urgente, remindere sau pentru orice informatie pe care trebuie sa o aveti la indemana, pe birou, va recomandam utilizarea cuburilor din hartie si a notitelor autoadezive (post-it). Pentru a puncta informatiile esentiale, diverse pagini asupra carora sa reveniti oricand, optati pentru indecsii autoadezivi.

Din capitolul Produse din hartie nu lipsesc nici registrele, repertoarele sau tipizatele, uzuale pentru desfasurarea activitatii oricarei societati.

Pentru corespondenta, va punem la dispozitie o oferta bogata de plicuri de cea mai buna calitate. Plicuri simple, plicuri cu fereastra, plicuri cu burduf, plicuri portdocument si plicuri antisoc, le puteti comanda pe toate accesand magazinul nostru online.

Si, pentru ca tinem la economiile dumneavoastra, va putem oferi un discount in functie de valoarea comenzii transmise.

Pentru vizualizarea intregii game de produse, vizitati www.officedirect.ro. Nu uitati: la noi veti gasi cele mai pertinente sfaturi pentru a achizitiona produsele de care aveti nevoie, acestea va sunt livrate in cel mai rapid interval de timp, si, mai ales, beneficiati de cele mai  avantajoase preturi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.