Programe de editat poze

imagine program de modificat pozeVrei sa modifici fundalul din imagine? Vrei sa schimbi culoarea ochilor? Vrei ceva mai complicat, cu multe efecte, tonuri si culori sau vrei doar sa schimbi dimensiunea imaginii?

Acum in functie de ceea ce doresti sa faci cu o fotografie sau o simpla imagine, este un program de poze in care poti, evident modifica acestea in felul in care doresti. Cum si cat de complex doresti depinde de software-ul pe care-l alegi pentru acesta.

Este un program de poze online pe care-l poti folosi gratuit, si este foarte usor, poti incarca poza de pe calculator sau de orice site, sau retea sociala, facebook, flickr, myspace si multe altele. Acest program de editat fotografii este foarte usor de folosit, si sunt chiar si tutoriale in care va arata cum sa folositi intrumentele din soft pentru a-ti modifica imaginea dupa cum doresti. Cu ajutorul acestui soft online poti schimba culoarea parului, ochilor sau a hainelor, poti adjusta dimensiunea imaginii sau chiar adauga si o varietate de efecte.

Pentru cei care vor un program de modificat poze ceva mai complex, pot sa opteze pentru un program ca si photoshop, care dupa parerea mea este cel mai bun soft de editat imagini, aici poti face toate cele insirate mai sus, chiar si mai mult de atat, singurul dezavantaj ar fi, este ca ia putin mai mult timp de invatat, fiind un program atat de puternic, cu siguranta va fi pentru incepatori mai dificil de inteles, ce si cum se lucreaza cu el.

Dar daca doresti sa inveti sa modifici o fotografie intr-un  mod cu totul si cu totul inedit, atunci iti propun sa-ti faci timp, si sa incerci Photoshop, sunt o multime de tutoriale, acum si in romana, unde va explica pas cu pas ceea ce aveti de facut pentru a modifica ceea ce doresti la o imagine.

Pentru cei pasionati de Web Design, sau de design in general Corel Draw, Fireworks, Adobe Illustrator si bineinteles Phtoshop sunt programele de edidat imagini pe care ar trebui sa le stiti sa le manuiti cat de cat mai bine, daca nu chiar foarte bine.

Prin urmare fie ca doresti sa retusezi putin o imagine, sa o tai, sau daca doresti sa faci adevarate piese de arta din fotografii, acum sunt mai multe programe la indemana pe care le puteti folosi, si nu trebuie sa fiti adevarati specialisti in programare, it sau fotografi, cu putina rabdare, cateva tutoriale pe net, sau form-uri si poti invata foarte usor cum sa-ti modifici pozele.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.