Proiectare blocuri Floresti

Florestiul face parte din zona metropolitana a Clujului si este cea mai mare comuna din Tara, cu peste 30,000 de locuitori. Este, totodata, locul in care multi tineri clujeni se muta pe seama preturilor mai mici, atat la chirii, cat si la apartamente sau case de cumparat, motiv pentru care zona are un potential imobiliar extraordinar.

Spun asta in ideea in care in Floresti se ridica constant blocuri, semn ca exista cerere pe piata, ori aceasta cerere constanta (creata, cel mai probabil, si de numarul mare de oameni care se muta in Floresti si din alte parti ale Romaniei, nu numai din Cluj sau din imprejurimi) e propice pentru investitia in imobiliare, indiferent ce ar insemna asta. De la achizitia unui apartament pana la construirea unor blocuri, aceste investitii au o rata de returnare a investitiilor si o rata de castig cu pana la 30% pe 5 ani, cifra care nu poate fi egalata in prezent de nicio alta oportunitate sigura de investitii, nici macar de investitii in fonduri de index sau de tezaur.

De ce spun asta? Pentru ca chiar si in timpul crizei financiare din 2008, preturile pietei imobiliare din Cluj nu au scazut asa cum s-a intamplat restul tarii. De atunci, preturile au inceput sa creasca usor, dar sigur, iar pe masura ce Clujul isi mareste semnificativ numarul de multinationale care isi deschis sedii si care, implicit, ofera locuri de munca atractive, preturile vor mai continua sa creasca.

Sigur, e nevoie de un pic de research inainte de a face o investitie asa de serioasa. Dar cu un pic de consultanta din partea unei firme care ofera si servicii de proiectare blocuri Floresti, oricine se poate convinge de rata de profit pe care o poate obtine. In fond, niciun dezvoltator imobiliar nu construieste blocuri in Floresti cu scopul primar de a fi util societatii, ci doar de a face profit; ori numarul mare de blocuri construit constant in comuna Clujeana cu siguranta spune mai multe decat orice cifre prezentate de consultanti.

 

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.