Promoveaza-ti afacerea prin advertoriale gratuite!

Dacă sunteţi în căutarea unui mod de a ajunge la mai mulţi cititori, ar trebui să luati în considerare utilizarea de advertoriale gratuite. Cititorii de azi sunt bombardaţi şi supraîncărcate cu ştiri, informaţii şi anunţuri. S-ar putea fi capabile să reduceti aceasta ‘poluare fonica’ prin intermediul unui Advertorial, care este un amestec între conţinut editorial şi o reclamă. Deşi scopul de a scrie advertoriale duce  spre partea de publicitate, stilul şi aspectul se aseamana mai mult cu un articol.

Sunt numeroase site-uri de advertoriale gratuite. Principala diferenţă între un Advertorial şi un anunţ traditional este ca advertorialul conţine, de obicei, mai multe informaţii. Informaţiile adăugate, de obicei, se invare in jurul valorii opiniei reale ale oameni lor cu privire la un produs sau un serviciu, marturii si date, uneori, specifice, care vor interesa un cititor. Acestea pot conţine, de asemenea, mai multe informaţii specifice despre un produs, inclusiv cum ce foloseste, istoria produsului, precum şi motivele pentru care produsul bate concurenţa. Acestea sunt concepute nu doar pentru publicitate, ci si in scopul de a informa clienţii potenţiali .

1. Înainte de a începe, angajeaza un copywriter care are experienţă in redactarea de advertoriale. Veţi fi bucuros ca ati facut-o.

2. Concentraţi-vă pe conţinut. Scrieti pentru client. Informati-l nu faceti reclama evidente.

3. Asiguraţi-vă că articolul este scris intr.-o asa maniera pentru a spori credibilitatea afacerii dumneavoastra.

4. Scrieti o copie corecta, concisa si utila pentru potentialii clienti

5. Utilizaţi vizualizarea creativa pentru a ajuta cititorul sa isi formeze o imagine a produsului/serviciului dvs.

6. Introduceti marturii ale clientilor pentru a adăuga dovezi care sustin calitatea serviciului/produsului dvs.

7. Introduceti un apel la acţiune în continut – în acest fel aveţi o modalitate de va conecta cu potentialii clienti

8. Scrie două versiuni diferite şi împărţiti-le si testati-le, pentru a vedea atrage mai mulţi cititori.

Amestec de conţinutul editorial şi publicítate, advertorialul te poate ajuta pe tine si afacerea ta. Promoveaza-te in mediul online si offline prin advertoriale gratuite sau articole online!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.