Psiholog si psihoterapeut in Bucuresti

Psihologul este adesea asociat cu psihiatrul, cu vrajitorul, cu hipnotizatorul, cu supranaturalul, in general. Miturile privind acest subiect pot continua astfel, de la zi la zi, insa trebuie sa stim neparat, sa filtram adevarul de mit sau de legenda.

Ceea ce trebuie sa cunoastem, este adevarata semnificatie a notiunii de psiholog, psihiatru si consiliere profesionala la acest nivel, apoi sa judecam realitarea, si nu prejudecata infiintata adanc in cadrul societatii romanesti traditionale.

In primul rand, psihologul nu este un vrajitor sau o persoana care are capacitati de a vedea in viitor sau in trecut, ci o simpla fiinta umana care are specializari in domeniul psihologic, care a absolvit, de altfel, facultatea de psihologie. Acestea fiind spuse, ceea ce este un psiholog nu inseamna mit si legenda, ci studii reale. Este specialistul care are capacitatea de a analiza comportamentul uman, mintea umana, oferind astfel alternative in vederea rezolvarii diverselor probleme ale pacientilor, atat pozitive, cat si negative.

Cabinetele de consiliere psihologica in Bucuresti sunt indicate in acest sens, caci acolo veti gasi persoane cu adevarat competente, capabile sa va ofere terapia de care aveti nevoie. Nu trebuie sa fii nebun ca sa apelezi la ajutorul psihoterapeutului, caci de acest aspect se ocupa, de fapt, psihiatrul, notiuni cu adevarate confundate si invalmasite in
semnificatii, prin mentalitatile invechite. Psihiatrul are dreptul de a da un diagnostic si de a prescrie medicamentatie, pe cand psihologul se ocupa cu orientarea, consilierea si terapia psihologica.

In Bucuresti, cabinetele de psihoterapie sunt cotate la cele mai inalte nivele, competenta specialistilor fiind vizibila in cazul fiecarui pacient. Avand in vedere ca acestia nu au dreptul sa judece, sa certe si sa ofere sfaturi directe, vor analiza subconstientul uman si vor oferi cele mai bune solutii prin metode indirecte, prin terapii, prin diverse teste special create pentru domeniul psihoterapeutic, in unicul scop de analiza si de canalizare a pacientului spre comportamente si gandiri curate, sanatoase, schimbate. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.psihoteraconsult.ro.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.