Purtarea ceasului de mana

Ceasul de mana este un accesoriu important si considerat a fi singurul de valoare in cazul barbatilor. Datorita gamei diverse de ceasuri, alegerea se dovedeste a fi una dificila. In cadrul mediului online si in magazine, puteti alege dintre modele variate de ceasuri, in culori, forme si marimi diverse. Cu siguranta pana acum nimeni nu v-a pus intrebarea, daca stiti cum trebuie purtat un ceas sau care este modelul idel pentru dvs. Asemenea a mai multor obiecte, secretul se ascunde in detalii.

Purtare ceas mana

Un ceas mana, trebuie purtat de fiecare data pe mana stanga. Dimensiunea carcasei se alege in functie de marimea mainii. Acesta nu trebuie sa depaseasca in nici un caz latimea incheieturii, insa nu trebuie sa fie nici prea mic. Daca aveti o incheietura lata, optati pentru o carcasa de dimensiuni mari, iar in cazul unei incheieturi subtiri, alegeti un ceas cu o carcasa mica.

Daca aveti un ceas de calitate, rafinament, purtati-l la evenimente potrivite, la o tinuta adecvata. In aceste cazuri puteti avea o tinuta casual sau un costum, important este, ca ceasul sa nu fie purtat pe timpul sportului sau in cazuri in care acesta se poate deteriora. Daca sunteti o fire sportiva, va recomandam sa alegeti un ceas tip sport, cu o curea din metal sau silicon. Daca alegeti un ceas cu o curea din piele, evitati activitatile in care transpirati, deoarece pielea curelei v-a devenii urat mirositoare.

Ceasurile simbolizeaza si statutul social, astfel alegerea modelului ideal este extrem de important. Nu uitati insa, ca secretul bunei purtari al unui ceas, se ascunde in detalii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.