Recomandare Hotel Baile Felix – Hotel Termal

Find amplasat in marginea padurii, foarte aproape de centrul statiunii Baile Felix, si dispunand de 3 stele, Hotelul Termal este o alegere ideala pentru turistii care ajung in statiune pentru tratament sau relaxare, acesta fiind recomandat pentru persoanele cu afectiuni osteo-articulare, pentru odihna si recuperare, turism de intretinere si pentru intalniri de afaceri.

 

Renovat in anul 2003, Hotelul Termal ofera turistilor facilitati moderne de cazare si tratament, acesta punand la dispozitia oaspetilor sai 2 piscine in aer liber cu apa termala, dintre care una destinata copiilor, si o piscina interioara, hotelul fiind localizat si in vecinatatea strandului Appolo. Printre facilitatile hotelului se numara si: centru de sanatate, baza de tratament, solar, sauna, sala de fitness, bai termale cu infuzie de plante, restaurant cu muzica live care are o capacitate de peste 300 de locuri si ofera meniuri din bucataria romaneasca si internationala, bar de zi, club care dispune si de o sala de conferinte cu ocapacitate totala de 300 de locuri, salon de luat micul dejun, parcare pazita, 3 ascensoare, 3 sali de conferinte complet echipate cu o capacitate intre 60 si 200 de locuri, casa de schimb valutar, seif la receptie si internet.

Hotel Termal se inalta pe 10 etaje si dispune de 172 de camere, dintre care 58 de camere sunt in regim single si 114 camere sunt in regim double. De asemenea, hotelul dispune si de 6 apartamente dotate modern, care ofera confort si servicii la standarde ridicate. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, TV, telefon, minibar sau frigider, iar serviciile sunt ireprosabile si foarte diversificate. Toate camerele dispun de asemenea si de balcon.

Statiunea Baile Felix se afla la o distanta de 8 km fata de Oradea, fiind cea mai mare statiune care functioneaza pe intreg parcursul anului din Romania. Aceasta este frecventata atat pentru tratamentele balneare, cat si pentru relaxare. Facilitatiile pe care le ofera hotelul sunt numeroase, printre acestea numarandu-se: bai termale, bai drenolimfatice, bai galvanice, jacuzzi, terapie cu curenti interferentiali, terapie cu laser cu ultrasunete, kinetoterapie, aromoterapie, termoterapie, elongatii, gimnastica de relaxare, inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente, tratamente cosmetice sau masaj.

Hotelul Termal este un loc intim apreciat de catre toate persoanele care se cazeaza aici, acesta fiind localizat la o distanta de 2 km fata de Aqua Park si la o distanta de doar 300-400 m fata de Strandul Apollo. De asemenea, turistii care alung in statiune gasesc aici si alte puncte de atractie: lacurile cu lotusi si nuferi in care se gasesc pesti exotici si broaste testoase, biserica de lemn din Brusturi etc. Cel mai cunoscut obiectiv turistic al zonei este Pestera Ursilor de la Chiscau, aceasta fiind amenajata la standarde internationale si este unica prin multitudinea fosilelor de urs gasite aici.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.