Reduceri de preturi de pana la 50% la produse cosmetice profesionale 26.04.2012-07.05.2012 in magazinul online www.dermapil.ro

Reduceri de preturi de pana la 50% la cosmetice profesionale pentru ten, corp, par, epilare, machiaj, unghii in magazinul online www.dermapil.ro sectiunea Reduceri, perioada 26.04.2012-07.05.2012
Puteti cumpara produse cosmetice profesionale Bruno Vassari, Label.M Professional, Keune, Schwarzkopf Professional, Subrina Professional, CHI, Relax And Wax, South Beach Skin Solutions etc.

Bruno Vassari este o marca de prestigiu din Spania care produce cosmetice profesionale pe care le intalniti in marile saloane de infrumusetare din toata lumea. Bruno Vassari ofera multiple tratamente  faciale si corporale profesionale, fiind solutia perfecta pentru un ten si un corp mereu tanar si fara probleme.

Janssen Cosmeceutical Germania va ofera viitorul unei pieli ingrijite si frumoase care reprezinta fuziunea dintre cosmetica profesionala si cosmetica orientata medical, in care substante de inalta eficienta de origine biologica, botanica, marina sau biotehnologica sunt

combinate ca sa formeze ceea ce stiinta poate cel mai bine sa ofere.

Toni&Guy si Label.M sunt in topul industriei de hair stiling si experimenteaza la cel mai inalt nivel stiluri profesionale depasind orice standarde, revolutionand arta moderna a coafatului.

Keune Haircosmetics este cea mai mare companie privata din Olanda, specializata in productia produselor cosmetice profesionale pentru ingrijirea parului astfel ca produsele Keune sunt exportate in intreaga lume in peste 60 de tari.

In urma cu 111 ani, chimistul Hans Schwarzkopf a condus o farmacie mica la Berlin. Astazi, Schwarzkopf – unul dintre cele mai puternice branduri apartinand Henkel – se refera la toate produsele din categoriile de produse pentru par. Datorita cresterii sale extraordinare de-a lungul anilor, Schwarzkopf se numara printre liderii de piata.

CHI face parte din Grupul Farouk Systems, o companie care a revolutionat domeniul beauty, introducand pas cu pas tehnologii avansate. Toate descoperirile lansate pe piata de Farouk au fost apreciate, premiate si cunoscute in scurt timp in peste 100 de tari din intreaga lume, detinand 10 brevete pentru inovatiile sale.

Continuand sa avanseze in tehnologii si sa alinieze industria de beauty cu moda, Farouk Systems devine primul Exclusive Hair Sponsor al Miami Fashion Week, cel mai important eveniment international de moda, in care prezinta cei mai cunoscuti designeri din Europa, USA, Canada si din Asia. De asemenea, Farouk Systems este Sponsor Principal Miss Univers si Miss SUA.

Rihanna, Megan Fox, Jessica Alba, Avril Lavigne sunt doar cateva dintre vedetele internationale care au declarat cat de incantate sunt de produsele profesionale si instrumentele de ingrijire a parului CHI si ca nu le-ar inlocui cu nimic altceva.

Nu exista o comanda minima. Cost transport 10 lei. Comenzile peste 250 lei beneficiaza de livrare gratuita. Acceptam comenzi pe www.dermapil.ro si pe e-mail info@dermapil.ro sau la numarul de telefon 0740010083.

 

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.