Reducerile de pe 15 ianuarie incep aici

ReduceriCine a crezut tot timpul ca decembrie e luna cadourilor si a reducerilor, va garantez ca mereu s-a inselat. Intreaga Europa, abia de pe data de 15-20 ianuarie intra in perioada reducerilor cu adevarat fabuloase. Orase scumpe de obicei ca Barcelona, Paris, Milano, Viena sau Dubai, aduc tot acest carnaval al preturilor mici cu reduceri de pana la 80% din pretul produselor. Si cum perioada de lichidare stoc impusa prin lege este intre 15 ianuarie si 15 aprilie, n-ar strica sa profitati de toate aceste oferte reduceri. In Milano, reducerile sunt fabuloase. Astfel, ai ocazia daca ajungi prin magazinele de acolo sa cumperi o bluza de la Zara cu numai 5 euro sau vezi o pereche de adidasi Nike adusi de la pretul de 100 euro la cel de 40 de euro.

Vrei sa cumperi o geaca originala de piele marca D&G la pret de 300 euro in loc de 1000 de euro? Milano este orasul in care trebuie sa ajungi.

Tot de reduceri 2012 vorbim si cand amintim de Viena. Si aici, preturile sunt cu adevarat uimitoare. Haine de firma se vand ca painea calda in aceste momente. Si cum nu s-ar vinde oare?

Tricouri C&A la 2 euro, jeansi originali la doar 10 euro. Sa nu mai vorbim de rochii reduse pana la preturi de 10 euro si geci pana la 30 de euro. Ce as cumpara eu la reducere din Viena? Sigur o camasa Lee Coper la doar 15 euro.

Iata asadar ca am dreptate cand spun ca nu decembrie e luna in care se fac cele mai tari reduceri. Si asta facand referire doar la haine. Daca luam insa multe alte segmente, vom observa reducerile uimitoare de care putem beneficia. Shopping-ul in alte tari e la moda, asa ca sa nu va mirati ca am dat aceste exemple. Sunt reduceri mai mari ca la noi, iar daca vreti sa mai si vizitati cate un oras, puteti apela la ofertele special create pentru shopping, ale agentiilor de turism.

Un Raspuns to “Reducerile de pe 15 ianuarie incep aici”

  1. Pamfil Boariu spune:

    Prin combinarea a 50 de ani de experienta in domeniu, produsele Crosswire si Trusswire au ajuns sa fie prezente in expozitiile din toate colturile lumii, acum si in Romania.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.