Reparatii Calculatoare

Calculatorul este un mecanism in care componentele se afla intr-o relatie de interdepenedenta. Daca o componenta functioneaza prost sau nu fnctioneaza deloc, calculatorul nostru este inutil. Calculatoarele au devenit esentiale in activitatea unei firme si nu numai. La birou ori acasa, am devenit dependenti de aceste masinarii construite special sa ne faca munca mai usoara sau sa ne destinda.

Ca utilizator de calculatoare ne confruntam adesea cu problemele acestora. Probabil cu totii ne-am intanit cu bine cunoscuta eroare care se manifesta prin aparitia unui ecran albastru. Aceasta eroare este insotita de obicei de mesajul “ fatal exception error”.

Ce poate fi mai grav decat o eroare fatala?

Desi pare inspaimantator, trebuie sa stim ca aceasta defectiune poate fi remediata usor. Daca nu esti priceput in arta calculatoarelor, este indicat sa apelezi la un service, asta ca sa nu cumva sa faci mai mult rau decat bine.

Ca sa tratezi aceasta “boala” a calculatorului, trebuie sa stii ce este o memorie ram si care sunt defectiunile care pot aparea.
Pe scurt, memoria este un mecanism de retinere a datelor ce pot fi utilizate de un echipament electronic. Memoria unui calculator poate fi interna ( memorie Ram) si externa (HDD). Memoria interna este accesata direct de microprocesor si de ea depind in mare masura performantele unui calculator. RAM este prescurtarea de la Random Acces Memory.

Orice calculator are montat cel putin o memorie RAM.
O eroara fatala (fatal error) poate fi cauzata din cauza unor placute ram cu frecvente diferite. Cea mai simpla cale de a remedia o problema a memoriei interne este miscarea acesteia in slot. In timpul transportului sau chiar la birou, memoria se poate misca in slot, aparand astfel o problema de functionare a calculatorului.

Daca problema persista, este indicat sa apelati la un service calculatoare. Service-ul este specializat in reparatii calculatoare de orice fel. Serviciul de depanare calculatoare va ofera posibilitatea sa aflati cu exactitate problemele pe care calculatorul dumneavoastra le are.
Pentru reparatii calculatoare apelati cu incredere la specialistii unui service.

Acestia identifica in cel mai scurt timp posibil erorile cauzate de componente PC defecte sau instalari defectuoase ale programelor din calculator, asigurand servicii IT de depanare si reparatii calculatoare si programe de calculator, la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastra din Bucuresti sau Ilfov.

Apelati service si beneficiati de servicii IT de reparatii calculatoare, promptitudine si timp de raspuns mic. Problema dumneavoastra poate fi rezolvata in maxim o zi lucratoare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.