Review Toshiba Satellite U940-101 Ultrabook

 

Toshiba isi extinde gama de produse prin lansarea primului sau ultrabook de 14-inchi. Comparativ cu modelele anterioare, cum ar fi Portégé Z930, Noul U940 dispune de un ecran mai mare, ce ar trebui sa atraga clienti. Configuratia este una entry-level, cu un Intel Core i3 la un pret de 700 euro. Modelul testat de noi U940-101 este disponibil pentru aproximativ 800 de euro fiind dotat cu un procesor Intel Core i5-3317U, 8 GB RAM si un hard-disk 640 GB cu 32 GB SSD cache, toate aceste caracteristici dau un raport calitate-pret excelent.
In cadrul testelor noastre vom analiza si concurenta directa a acestui model: Lenovo IdeaPad U410 si Dell Inspiron 14Z.

Review-Toshiba-Satellite-U940-101 Ultrabook
CarcasaLa prima vedere, acest Satellite arata ca restul ultrabook-urilor tipice de inalta calitate cu suprafete metalice. Dar, atunci cand te uiti cu atentie vei vedea ca aceasta carcasa nu este deloc din aluminiu ci din plastic, pentru a mentine costurile reduse.
Rama ecranului este subtire de aproximativ 14 mm ceea ce da o impresie foarte buna. Laptopul poate fi transportat cu usurinta, deoarece cantareste 1.7 kg, astfel la capitolul greutate poate concura chiar si cu ultrabook-urile de 13.3 inchi.Totusi, faptul ca este construit din materiale usoare si ieftine are si aspecte negative dintre care cel mai important este lipsa stabilitatii. Sasiul scartaie la presiuni joase, ecranul vibreaza usor, balamalele sunt de o calitate slaba.
In cele din urma, dorim sa laudam carcasa acestui Toshiba pentru faptul ca este bine construita sub aspectul finisajelor, marginile din plastic se imbina bine, marginile sunt rotunjite frumos.

Pentru a vizualiza tot articolul vizitati : www.i-gadget.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.