Rezistenta pavelelor

Pavajele au devenit astazi o moda, tot mai accesilila, necesara, solida si placuta. Avand tipare speciale si bine definite, asamblarea pavelelor se realizeaza cu usurinta, asamblarea {putand fii desfasurata manual, rezultand asadar o intindere mai rezistenta si mai solida decat asfaltul. 

Spre deosebire de asfalt, care dupa punere trebuie lasat sa se usuce, portiunile imbracate cu pavaje se pot utiliza imediat dupa {montare|imbinare|asamblare|. Intrebuintarea pavelelor ofera ventilarea solului si un drenaj eficint datorita
spatiilor dintre ele.

Costul intretineriimentinerii si inlocuirii pavelelor este scazut, fiind o investitie pe o perioada lunga de timp, in comparatie cu asfaltul.

Pentru inlocuirea pavelelor, se cere doar sa inlaturati nisipul dintre spatii, dupa care paveaua se poate scoate cu o surubelnita sau chiar cu mana. pavajele trebuie sa fie imbinate cu un anumit grad de inclinare, in asa fel incat
sa se poata prelinge apa, pentru evitarea constituirii mucegaiului.

Nisipul utilizat la imbinarea pavelelor poate fii imputinat de catre actiunea vantului ori apei, fiind astfel necesar sa fie intregit dupa un anumit timp. Se pot realiza pavele ieftine in functie de cotatia pretului la materia prima. In principal indicatorul pret pavaj este in functie de pretul cimentului.

Nu ezitati sa folositi pavaje atunci cand trebuie sa va redecorati curtea gradina sau alta locatie din proprietatea dumneavoastra. O sa fiti cu certitudine multumit de lejeritatea in curatare si intretinerea acestora.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.