Rigole din polipropilena, sistem de scurgere eficient si avantajos

Sistemul de scurgere trebuie să fie de calitate, pentru ca apa pluvială să se scurgă în mod eficient. Optând pentru rigole din polipropilenă veţi avea parte de produse de calitate la preturi excelente. Polipropilena este un material cu care are costuri reduse, însă este foarte eficientă şi rezistentă.

Rigole din polipropilenă, uşor de manevrat

Realizam rigole din polipropilena de cea mai buna calitate. Materialul plastic din care acestea sunt realizate permite manevrarea cu usurinta, datorita greutatii reduse. De asemenea, rigolele sunt foarte usor de transportant si de instalat. Nu veti avea nevoie de personal in plus pentru a manevra rigolele. Greutatea lor redusa face posibil faptul de nu fi nevoie decat de cativa oameni pentru manipularea rigolelor.

De asemenea, inca un avantaj pe care il aveti atunci cand optati pentru rigole din polipropilena este faptul ca nu veti avea nevoie de utilaje speciale care sa va ajute sa ridicati rigolele atunci cand le montati.

Rigole din polipropilena rezistente

Materialul plastic din care sunt relizate rigolele este de o calitate superioară, ceea ce ii garanteaza o durata mare de viata si o rezistenta sporita. Aceste rigole din polipropilena nu sunt afectate de actiunea factorilor din atmosfera şi nici de acizi, baze si saruri sau solventi organici.

In plus, rigolele rezista la schimbarea de temperatura, astfel incat inghetul, gerul sau caldura puternica nu vor avea un efect negativ asupra lor.

De asemenea, materialul neutru din care sunt confectionate rigolele face ca aceste produse sa fie in armonie cu mediul inconjurator si sa nu dauneze atmosferei. Rigolele sunt realizate din materiale ce pot fi reciclate.

Rigole din polipropilena – gama larga de utilizare

Realizam rigole din polipropilena de o calitate superioara si cu o rezistanta deosebita, ceea ce ofera acestor produse o gama variata de utilizare. Deoarece au o rezistenta sporita la actiunea factorilor mecanici, rigolele pot fi montate in zone intens circulate, precum zonele pietonale sau pentru biciclisti, in spatii verzi sau pe terase, pe langa trotuare sau parcari private, pe drumurile de acces catre parcari, etc.

Rigolele sunt prevazute cu grilaje care indeplinesc cerintele diferitor clase de sarcina, precum A15, B125, C250. Acest lucru face posibil ca rigolele sa fie utilizate atat de persoane fizice (in propria curte, parcare, etc), cat si de marii intreprinzatori.

De asemenea, grilajele sunt realizate din materiale care rezista la diferite clase de sarcina. Astfel, dispunem de rigole din polipropilena cu grilaj din otel zincat special pentru clasa A15, din polipropilena pentru clasele A15 – B125, din otel inoxidabil pentru clasele A15 – B125 si din fonta pentru clasele de sarcina B125 – C250. Toate aceste grilaje sunt sigure si rezistente si sunt prevazute cu suruburi de fixare.

Compania noastra comercializeaza rigole din polipropilena de cea mai buna calitate, realizate din materiale sigure si sunt in conformitate cu prevederile legislatiei Uniunii Europene. Preturile pe care le practicam sunt avatajoase, raportul dintre calitatea produselor şi pretul acestora fiind unul eficient. Rigolele au o durata mare de viata si rezista la factorii de mediu.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.