Rochie lunga sau scurta pentru banchet?

Alegerea rochiei este o adevarata provocare si aventura pentru fete si femei. Fie ca vorbim de banchet, balul de absolvire a liceului sau facultatii, alegerea unei rochii ramane un ritual consacrat al fetelor si femeilor. Totodata, aceasta alegere reprezinta o ocazie perfecta pentru o activitate mama-fiica – mersul la cumparaturi!

Multe fete se intreaba ce fel de rochie ar trebui sa poarte? Sa fie o rochie scurta sau o rochie lunga?

In primul rand, cel mai important lucru este sa te gandesti la cadrul evenimentului. Unde va fi gazduit banchetul? La un pub sau la un restaurant? Daca este un cadru tineresc si modern – o rochie de banchet scurta poate reprezenta varianta castigatoare. Insa, daca este vorba de un restaurant sau de o locatie mai luxoasa si cocheta – o rochie lunga de banchet este cu siguranta o alegere foarte buna.

Decenta este foarte importanta, astfel – recomandam sa nu va uitati dupa rochii banchet mult prea scurte sau care cu siguranta nu sunt pentru fete cu moravuri bune. Prin rochii scurte – in acest articol ne vom referi la rochii care se intind pana putin deasupra genunchiului. Rochia trebuie sa te scoata in evidenta si sa-ti asigure o silueta perfecta.

O rochie lunga este cu siguranta intruchiparea elegantei si a bunului gust, insa daca ai de gand sa dansezi toata noaptea – cu siguranta trebuie sa te gandesti de doua ori inainte. Daca iti propui sa dansezi toata noaptea pe ringul de dans – ai nevoie de o rochie care sa iti ofere aceasta lejeritate de miscare.

O rochie scurta iti va lua din eleganta, insa iti va scoate in evidenta partea sexy. Totodata, o rochie scurta iti va oferi si o lejeritate mai mare pe ringul de dans.

Afla care este locatia banchetului si orienteaza-te in functie de asta. Totodata, nu uita sa ceri sfatul mamei dar si sfaturile prietenelor si colegelor care vor merge de asemenea la banchet. Cauta sa obtii cat mai multe pareri si opinii, iar apoi ia o decizie. Nu uita ca seara banchetului va reprezenta o amintire pe care o vei avea toata viata, deci trebuie sa fie o seara minunata in care sa te distrezi si sa te simti bine. Rochia are un rol important in aceasta chestiune – trebuind a fi o rochie care sa ti se potriveasca si care sa te faca sa te simti minunat in pielea ta!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.