Rochii si rochite pentru sezonul care urmeaza

rochite ieftineMai mult ca oricand, in aceasta iarna fetele au putut purta rochii si rochite zi de zi pentru ca vremea a permis acest lucru, prin temperaturile care nu au fost in conforitate cu lunile din calendar; dar acest lucru nu a putut decat sa bucure si fetele sa faca uz de garderoba lor, sa scoata la inaintare tot ce au mai frumos si sa defileze zi de zi in rochite.

Dar, sezonul la rochii si rochite abia se deschide in martie cand temperaturile au sa fie mai mari astfel incat rochitele tricotate au sa fie inlocuite incet incet de rochite din materiale mai subtiri, pana cand vara au sa iasa la inaintare rochitele vaporoase si colorate. Prin definitie, rochia este definitia feminitatii, asadar fetele ar trebuie sa se imbrace ca aum cativa ani: zi de zi in rochii si rochite, care mai de care mai colorate, mai lungi sau mai scurte dupa caz si dupa eveniment.

Alegem rochii elegante ieftine, accesibile  ca pret, zi de zi la munca sau la iesirile cu prietenii. Dar, pe masura ce evenimentul la care mergem este mai pretios, mai important si calitatea rochiilor pe care le purtam ar trebui sa creasca. Din punctul meu de vedere, rochiile de zi nu ar trebui sa depaseasca 250 ron, si asta find deja o marja destul de ridicata. Rochitele de zi ar trebui sa fie confectionate din bumbac, materiale moi are sa permita corpului sa respire si sa nu transpire, pentru ca stim cu totii cat este de jenanta este o astfel de situatie. Lungimea lor ar trebui sa fie  variata, de la o rochie scurta pana la una lunga; ideal ar fi sa nu se exagereze cu rochiile foarte scurte, dar nici de cele lungi sa nu facem uz zi de zi.

Prin luna mai insa, se deschide sezonul la rochite bachet pentru ca atat elevele claselor a 8-a, cele de liceu dar si absolventele de facultate au banchetul de final de an, unde fiecare dintre ele isi doreste sa straluceasca, sa fie admirata si sa nu se lase mai prejos de colegele sale. In plus, o rochie de banchet isi poate gasi utilitatea si dupa, cu ocazia altor evenimente.

Este dificil sa alegi de pe site-urile de profil acele rochii elegante care sa se potriveasca cu stilul tau vestimentar si sa fie  si ieftine ca sa ti le poti permite. Daca nu punem bariera pretului putem gasi foarte multe rochii elegante pe gustul nostru.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.