Rolete din bambus – Noua moda in casa ta

rolete bambusAdu-un stil diferit în casa ta şi gandeste creativ. Acele zile în cazul în care jaluzele verticale sau orizontale simple au fost suficiente pentru a menţine în lumina au trecut. În prezent, există o mulţime de opţiuni pentru a alege, de la tamplarie PVC la rolete din bambus. Aceste nu sunt doar o altă opţiune – acestea sunt cu adevărat cea mai bună opţiune. Adesea menţionată ca ţesute nuante lemnoase, ele ar da un aer exotice, un aspect natural mereu căutat.

Designeri de interior din întreaga lume tind să fie de acord că acestea sunt o modalitate foarte bună de a adăuga unele texturi si un look casual într-o cameră care ar putea fi considerate mai degrabă modesta.

Dar care sunt beneficiile acestui tip de jaluzele? În primul rând, vorbim despre o mare calitate a materialului. Spre deosebire de multe alte jaluzele orizontale sau verticale, indiferent dacă acestea sunt realizate din material textil sau plastic, rolete din bambus sunt mai putin probabil pentru a obţine murdare. În plus, praful nu afectează pigment în timp şi cu stil culoare poate potrivi în fiecare design. Totusi, tineti minte ca instalarea unui nou set de jaluzele din bambus ar putea sa complicat, mai ales atunci când sunteţi în căutarea pentru o anumită culoare. Există unii furnizori care oferă o culoare diferită decât cea pe care ati ales atunci când revizuirea probelor, prin urmare, ar trebui să verificaţi întotdeauna înainte de a decide pe o culoare.

Unii oameni susţin că viaţa durabilitatea şi lung a unui orb din PVC este de necontestat. Cu toate acestea, dacă sunt corect laminate, un orb bambus ar putea dura la fel de mult ca oricare altul „regulat” orb fereastră. Sigur, de protecţie nu este atât de solide ca şi în alte cazuri, dar încă există şi trebuie să fie luate în considerare. Ia asta şi cred că rolete din bambus sunt în mod regulat mai ieftin decât toate celelalte si se pare ca esti deja luarea unei decizii, nu-i aşa?

Dacă sunteţi interesat de un orb roll-up, nu de ce alegerea bambus ca materialul dumneavoastră orb? Există unele fante incredibile subţire între fiecare bucăţi de bambus care vă oferă un acces uşor şi abilitatea de a-l rulati. Deşi considerat de modă veche în unele societăţi, noile modele de romane nuanţe bambus poate lua respiratia. Şi nu în ultimul rând, există, de asemenea, o perspectivă mare şi important pe aceste jaluzele – instalare. Chiar daca esti cel mai la îndemână om (sau femeie) ştiţi, aşteptăm să avem nici o problema la toate atunci când le instalaţi. Chiar de la stadiul de concepţie, blind-urile sunt concepute pentru a fi la fel de uşor de instalat în care este posibil. În plus, cele mai multe dintre dealerii care vand aceste tipuri de jaluzele oferă şi un serviciu (de obicei gratuit) de instalare, astfel încât să puteţi sta pe spate şi bucuraţi-vă de vedere.

 tamplarie PVC

Un Raspuns to “Rolete din bambus – Noua moda in casa ta”

  1. Arnautu Costel spune:

    Eu am comandat acum 2 ani rolete din bambus de la magazinul online thermostollar.ro . Nu au fost deloc ieftine, dar merita patita diferenta. Acesti domni sunt priceputi si le pasa de client. Onoare si onestitate sun doar primele doua care le caracterizeaza. Va recomand tuturor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.