Romanian Music Awards 2012 – 8 iunie @Craiova | MusicLife

Romanian Music Awards 2012

Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului – Romanian Music Awards va avea loc in acest an la Craiova – 8 iunie. Cea de-a zecea editie a Romanian Music Awards va avea loc in Piata Prefecturii – Piata „Mihai Viteazul” din Craiova, iar intrarea va fi libera.
Romanian Music Awards 2012
Aici sunt asteptati peste 35 de artisti, 50.000 de participanti si peste milioane de voturi pe site-ul evenimentului.
Romanian Music Awards 2012
Pentru ca sarbatoresc 10 ani, Romanian Music Awards de anul acesta promite a fi o gala aniversara care va cuprinde momente reprezentative ale muzicii romanesti aparute dupa 1990 si pana in prezent.
Romanian Music Awards 2012
Printre castigatorii de la Romanian Music Awards 2011 ce a avut loc la Brasov s-au numarat Mandinga, Inna, Andreea Banica, Smiley si Alexandra Stan.
Romanian Music Awards 2012
RMA 2012 promite sa isi depaseasca toate barierele si sa se intipareasca in istoria muzicala drept cel mai exclusivist eveniment de gen organizat din Romania.
Romanian Music Awards 2012
Giovani Francesco, organizatorul evenimentului, a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca la eveniment vor participa peste 25 de artisti si vor urca pe scena formatii de succes care nu mai activeaza in acest moment.
Romanian Music Awards 2012

„In acest an se implinesc zece ani de cand organizam in «Romanian Music Awards», un eveniment la care noi ne-am simtit foarte bine in Craiova si din acest motiv am si revenit. Este un eveniment special pentru ca implinim zece ani si vom avea momente speciale care vor fi dezvaluite pe parcurs. Vor fi aproximativ 16-17 momente la care vor participa peste 25 de artisti. Centrul de greutate al evenimentului va fi atunci cand cinci-sase formatii, care au activat in ultimii ani si care nu mai activeaza la acest moment, vor urca pe scena. Va spun doar ca este vorba despre formatii care au facut istorie in Romania dupa '90 incoace si o sa-i vedeti pe scena dupa multi ani. Bugetul evenimentului se duce spre 400.000 de euro si este asigurat din fonduri private. Primaria Craiova actioneaza strict ca un partener local pe partea de infrastructura, aprobari”, a spus Giovani Francesco.

Romanian Music Awards 2012

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.