Ronexprim va invita sa beneficiati de promotii la Fluke Biomedical

Compania Ronexprim va ofera posibilitatea sa beneficiati de promotii la produsele Fluke Biomedical. Aceasta ofera este valabila pana la data de 31 martie 2012:

– la achizitionarea unui tester de monitorizare rapida a pacientilor  ProSim 4 Vital Signs Simulator (3.095 Eur + TVA), primiti gratuit  un multimetru Fluke 233 cu ecran detasabil (275 Eur + TVA)

– la achizitionarea unui tester de monitorizare completa a pacientilor ProSim 8 Vital Signs Simulator (5.195 Eur +TVA) ,  primiti gratuit un multimetru Fluke 287 (524 Eur+TVA)

Despre ProSim 4 Vital Signs Simulator:

– se inchide si se deschide in 60 de secunde
– o singura atingere pentru rezultate
– baterie reincarcabila
– tehnologie touchscreen

Despre ProSim 8 Vital Signs Simulator:

testare multifunctionala cuprinzatoare
– baterie reincarcabila care poate functiona continuu pana la 9 ore
– suficient de mica pentru misiunile pe teren
– capacitati de testare fara compromisuri

Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta accesati site-ul Aparate masura.

Despre Ronexprim

RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991, cand a inceput sa activeze ca Agentie si Service a companiei olandeze Philips, pentru spectrometrie Xray si Test & Measurement.

De atunci ne-am extins permanent gama de produse oferite, pentru a satisface cerintele pietei, pastrand insa nota definitorie a domeniilor principale pe care activam.

Furnizorii nostri externi sunt producatori de renume mondial, lideri pe domeniile pe care activeaza, astfel incat echipamentele si serviciile pe care vi le oferim sunt dintre cele mai moderne si mai bune in lume.

RONEXPRIM si-a propus sa contribuie la promovarea pe piata romaneasca a unor produse si servicii la nivelul exigentelor europene si la dezvoltarea unui mediu de afaceri normal, bazat pe incredere si respect reciproc. In acest sens urmarim sa va oferim intotdeauna produse competitive si de calitate, care sa satisfaca cerintele dvs.

Va garantam ca veti primi intotdeauna cele mai adecvate solutii la cererile dumneavoastra, cu maxima promptitudine si chiar solutii complete, la cheie, daca aveti nevoie.

Deviza noastra principala este sa oferim performanta in tot ceea ce facem, astfel incat sa avem toti clientii multumiti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.