Rovinieta nu se scumpeste

Se zvonea ca la inceputul anului 2012 pretul rovinietei se va majora considerabil. Ei bine, ministrul transporturilor Anca Boagiu a anuntat spre bucuria soferilor ca in 2012 pretul rovinietei va ramane acelasi si a mai afirmat faptul ca nici macar nu s-a pus problema cresterii preturilor la rovinieta, iar scumpirea rovinietei a fost doar un zvon, un zvon care a pus pe jar foarte mult dintre posesorii de autoturisme. De asemenea Anca Boagiu a pus iarasi accent si a incercat sa stimuleze bunul simt al posesorilor de automobile spunand ca robvinieta este una dintre cele mai importante surse de venit pentru Compania de Autostrazi si Drumuri din Romania. Toti banii stransi din plata rovinietelor sunt folositi in favoarea noastra, a soferilor, ca noi sa avem parte de drumuri mai moderne si mai bine intretinute.

Insa, declaratiile ministrului transportului nu se opresc aici. Anca boagiu a mai promis ca toate resursele financiare care vor fi alocate in contul Ministerului Transportului, in anul 2012 vor fi folosite in special pentru a finanta proiectele cu ajutorul fondurilor europene,  un lucru imbucurator de altfel, sa speram ca nu raman doar promisiuni, iar proiectele nu raman doar pe foaie.

In consecinta, rovinieta nu se scumpeste, puteti intra oricand pe unul din site-urile ce comercializeaza rovinieta online si sa calculati virtual cat aveti de platit pentru autoturismul dumneavoastra folosind un calculator rovinieta. Pe langa faptul ca orice calculator rovinieta este absolut gratuit si poate fi folosit de oricine, acesta este si foarte usor de folosit, intreaga operatiune durand cateva minute (minute, in care dumneavoastra completati campurile respectivului calculator rovinieta cu datele masinii).

Recomand si sustin ideea de a va inregistra rovinieta online deoarece este una dintre cele mai usoare modalitati, cele mai putin costisitoare si cele mai rapide. Uitati de cozi, uitati de angajati fara chef, uitati de nervi si inregistrati-va de acum rovinieta online calculand-o in prealabil cu un calculator rovinieta de mare precizie.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.