Sa ne bucuram de frumusetea primaverii …. pe bicicleta !

Presupun ca nu este cazul sa prezint toate  beneficiile mersului pe bicicleta dar totusi sa le subliniem pe cele mai importante : tonifierea musculaturii, imbunatatirea activitatii cardiovasculare (scade nivelul colesterolului din sange si mentine tensiunea arteriala la parametrii normali), dar si  dezvoltarea imaginatiei si creativitatii, relaxarea trupului si a mintii.

Acum ca te-ai convins ca ai nevoie de o bicicleta, te anuntam ca iti poti gasi o bicicleta second-hand sau noua, de o calitate foarte buna, la un pret redus in anunturile de pe  anunturi braila

Este evident ca vei alege oferta conform propriilor venituri. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este la ce vei folosi bicicleta pentru ca sunt  patru mari categorii : cursiere / urbane (City Bike), de munte (Mountainbike – prescurtat MTB) si cele dedicate sporturilor extreme (BMX, DirtJump, Downhill, Trial).

Apoi va trebui sa analizezi oferta de piata       ( evident pe noul forum braila galati)      avand in vedere ca o bicicleta foarte ieftina inseamna  batai de cap datorita faptului ca majoritatea componentelor care o echipeaza vor ridica probleme  in timp deoarece sunt de o calitate slaba sau foarte slaba. Altfel, vorbim despre o bicicleta scumpa care iti ofera siguranta unei durabilitati crescute in timp si o perioada mult mai lunga de exploatare.

Vei putea achizitiona o bicicleta second-hand de calitate mult superioara unei biciclete noi la acelasi pret. Va asiguram ca un procent ridicat de oferte de biciclete second-hand se vor regasi si pe brailasigalati.ro . Va trebui sa verifici detaliile tehnice ale bicicletei, un rol important avandu-l cadrul pe care trebuie sa-l verifici cu foarte mare atentie, materialul cel mai des intalnit este in principiu aluminiul, pe langa acesta este titanul, carbonul dar si otelul, care traieste in aceste vremuri o revenire spectaculoasa. Otelul de slaba calitate, intalnit indeosebi pe bicicletele ieftine, este de evitat.  Trebuie sa verifici daca bicicleta a suferit reparatii, in special urme de sudura.

Mai trebuie sa ai in vedere si faptul ca bicicleta trebuie sa ti se potriveasca la dimensiuni,  astfel vei alege modelul in functie de greutatea ta corporala, inaltimea si lungimea piciorului .

Putem spune ca pentru mersul pe bicicleta nu exista limita de varsta, ceea ce ne conduce la ideea ca este un sport perfect pentru noi si familiile noastre. Asa ca, anunturile brailasigalati.ro reprezinta alegerea perfecta pentru tine si familia ta, poti gasi biciclete de barbati, dama si copii. Trebuie doar sa negociezi pretul cu vanzatorul on-line si sa astepti livrarea prin curier la domiciliul tau a bicicletei/lor comandate.

Nu trebuie sa uitam si de accesoriile bicicletei pe care trebuie sa ti le achizitionezi, respectiv casca, manusi de protectie , pompa de umflat rotile. Este evident ca aceste accesorii le vei achizitiona de pe brailasigalati.ro deoarece aici vei gasi cele mai bune preturi / calitate.

Ca sa incheiem acest articol, aducem in atentia dumneavoastra faptul ca folosirea biciclete incurajeaza stilul  eco – respectiv un grad redus de poluare. Folosirea bicicletei ca mijloc de transport va contribui la protejarea mediului in care traim.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.