Sa visati bine!

De cateva mandate «Traim bine !», atat de bine incat brusc ne-am trezit… ca visul e o datorie civica!
«Vise alese», o initiativa a ONG-ului «Visele sunt rezervate celor alesi», misiunea care schimba destinul celor aflati la nevoie ! Punem umarul pentru a-i ajuta pe cei pentru care speranta a disparut, pentru a le reda increderea, pentru a le indeplini dorintele!
Intr-o campanie de vis, caravana noastra strabate in lung si-n lat Parlamentul, Administratia Prezidentiala, Guvernul Romaniei, in cautarea povestilor emotionante ale celor cu care destinul a fost nemilos (de darnic)!

Echipa «Vise alese» a trecut si pe la Seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris pentru a-i indeplini visul maret: «Daca as avea o putere perversa, as distruge mediul electronic al alesilor!» (vis exprimat la un seminar pe tema securitatii informatice)

Nimic nu a rezistat in fata determinarii echipei noastre, a uneltelor manuite cu maiestrie: firewalls&passwords s-au prabusit neputincioase sub puterea visului indeplinit! Tematori si neincrezatori, descaltati de prejudecati… am patruns, ca intr-un templu, in mediul virtual al celor alesi unde – surprize, surprize:
“Leapsa cu voturi”– o provocare de zile mari pentru toti politicienii prinsi in jocul electoral!
“Lista lui Ponta” sau «Lista cartilor de joc», carti care i-au placut in mod deosebit d-lui Ponta (desi intr-o postare ulterioara descoperim cu «oarecare» uimire ca doar le-a “citat”) dar si o provocare adresata contracandidatului sau, Klaus Iohannis, caruia-i cere sa precizeze ce a mai lecturat in afara de «Traducerea infierii copiilor».
– Prin purtatorul sau de cuvant, Klaus Iohannis s-a aratat dezgustat de implicatiile etice ale unei astfel de lecturi, precizand ca, de cand se stie: «El tace si face!» preferand lucrului bine vorbit – “Lucrul bine facut!”
– Dezgustat de preocuparile decadente din mediul virtual, (inca) presedintele Traian Basescu a intervenit cu rugamintea de a nu fi deranjat (nici macar de SRI), precizand ca si-a rezervat ultimele zile ale mandatului «inregistrarii» cartii sale de suflet – “Mein Cotroceni” !
– Si pentru ca astazi se implinesc 50 de ani de cand femeile au descoperit efectul fustei mini, Elena Udrea le-a impartasit prietenelor de shopping parizian un rezumat al trendurilor «Numa’ bune pentru bugetul Romaniei!»

Fiti pe faza, urmeaza…

(episodul urmator: Cristian Adomnitei: « Am foarte multe vise… inclusiv ca, pana in… 2030, sa terminam un pod rutier la Ungheni !»

A construi un pod in Romania mai devreme de 15-16 ani, un vis imposibil ?! Nu si pentru (e)misiunea «Vise alese» !

Ce inseamna un pod intr-o campanie in care ne-mbatam cu vise?!

Textul este un pamflet, prin urmare a fi tratat ca atare!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.