Salin – terapie cu aerosoli de sare

Terapia cu aerosoli de sare, cu aparatele Salin, s-a dovedit ca are beneficii semnificative pentru sănătate în special pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni (boli respiratorii): astmul, bronsita cronica, astmul bronşic, silicoza, fibroza chistica (FC), tuberculoza (TB), rinita (febra fânului), sinuzita, laringita, alergiile, sforăitul, apneea de somn.

Utilizarea de terapiei cu aerosoli de sare produsi de aparatele Salin nu are nicio contraindicaţie, reacţie adversa sau incompatabilitate cu alte metode medicale sau terapeutice. De-a lungul timpului prin studii clinice s-a demonstrat ca terapia Salin, folosita in completarea celorlalte tratamente medicale prescrise, produce o reducere semnificativă a cantitatilor de medicamente necesare pentru diferite afectiuni respiratorii aducand in discutie inclusiv diminuarea administrarii de antibiotice odata cu pastrarea starii de sanatate a pacientilor si cresterea confortului acestora.

Salin ( Salin S2 si Salin plus ) sunt dispozitive medicale premiate pe plan international care folosesc ca metoda de terapie efectele trecerii fortata a aerului printr-un filtru de sare micro-cristalizată, producand astfel aerosoli specifici, fara adausuri de medicamente. Aceasta metoda unica pe plan mondial trateaza o gamă largă de afectiuni respiratorii si de complicatii asociate acestora. Acest tratament este similar cu terapia din saline – naturale sau artificiale – si cu inhalatiile de aerosolii de la malul marii, dar a reducerea într-un mod eficient si mult mai convenabil a costurilor.

alt

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.