Salon Mickaela

Cele mai tari coafuri primavara/vara 2012!
DIRECTIA propusa pentru sezonul calduros este in acord perfect cu tendintele in machiaj primavara/vara 2012, ambele colaborand pentru a ne conferi un look cat mai proaspat si mai natural, afirma sp…ecialistii salonului MICKAELA din CAPITALA.
Mirela Cobzaru
Usor de realizat, majoritatea coafurilor prezentate pe podiumurile Fashion Week sunt simple, aproape brute si usor de recreat cu propriile […]
In 2012 se poarta unghiile cu modele abstracte!
DESIGNURILE abstracte sunt eclectice si, in functie de stilul ales pot fi chiar mai usor de creat decat cele elaborate, afirma specialistii salonului MICKAELA din BUCURESTI.
Maria Paun
Datorita tehnicilor moderne aduse de industria frumusetii din ziua de azi unghiile noastre pot deveni adevarate opere de arta. Cu aptitudini, rabdare si dedicare chiar si cele mai simple […]

In 2012 se poarta unghiile cu modele abstracte!

DESIGNURILE abstracte sunt eclectice si, in functie de stilul ales pot fi chiar mai usor de creat decat cele elaborate, afirma specialistii salonului MICKAELA din BUCURESTI.

Specialistii salonului Mickaela recomanda unghiile cu modele abstracte

Datorita tehnicilor moderne aduse de industria frumusetii din ziua de azi unghiile noastre pot deveni adevarate opere de arta. Cu aptitudini, rabdare si dedicare chiar si cele mai simple modele pot fi extrem de rafinate.

Din moment ce modelele abstracte nu sunt construite de niste reguli anume, modelele depind numai de creativitatea noastra. Folosesc o multitudine de simboluri geometrice distincte, puncte si curbe, precum si culori variate este probabil una dintre cele mai eficiente si simple moduri de a crea un model frumos fara prea mult efort.

Urmand un model precis este recomandat pentru a mentine unitatea, totusi, initiativele creative sunt intotdeauna bine-venite. Aceste designuri pot fi o alegere potrivita pentru acelea care nu doresc sau nu au timpul necesar pe care sa il acorde pentru crearea diferitelor modele. De asemenea, datorita varietatii mari de tehnici care pot fi aplicate, creand un model complex poate cere mai putina munca decat iti poti da seama la prima vedere. In mod evident, lucrurile pot fi ceea ce nu par.

Efectele vizuale pot de asemenea sa vina intr-o multime de modele. Desingurile precum mozaicul sunt de asemenea apreciate datorita faptului ca se creaza cu usurinta, in special atunci cand sunt monocromatice. Cu fiecare culoare adaugata, efectul creat pare sa fie din ce in ce mai complex.

Tinand minte faptul ca modelul abstract de unghii este un termen subiectiv te poate ajuta sa fii deschisa la minte. Daca preferi sa iti creezi modelul singura, in loc sa apelezi la un profesionist, specialistii Mickaela Salon iti recomanda sa folosesti pile de inalta calitate si instrumente care sunt esentiale pentru a obtine rezultatul dorit.

Vizitati salonul Mickaela!
http://www.mickaela.ro/

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.