Salteaua din spuma cu memorie, nu doar un trend

Saltea-cu-spuma-memory-e1404226396224Printre consumatori, spuma cu memorie este un termen comun. Aproape fiecare consumator stie ca spuma cu memorie este folosita in saltele, in perne si in lenjeriile de pat. Spuma cu memorie a fost introdusa pe piata in 1960 si, de atunci, a devenit un material tot mai popular in productia de saltele. Motivul popularitatii sale din ce in ce mai mari este dat de multimea de beneficii de care se bucura cei care dorm pe o saltea ortopedica din spuma cu memorie.

Iata care sunt principalele motive si avantaje de a cumpara si de a folosi o saltea din spuma cu memorie:

  • O saltea din spuma cu memorie este confectionata dintr-un material care ofera o densitate mare. Spuma este construita in asa fel incat sa ia forma si conturul corpului atunci cand acesta se aseaza pe ea, oferindu-i astfel un confort optim. Datorita proiectarii si constructiei materialului, salteaua din spuma cu memorie poate oferi suport si confort foarte mari, pe care alte tipuri de saltele nu le pot oferi.

  • Acest tip de saltea este sensibil la temperatura, prin urmare, poate adauga amortizare la punctele de presiune asupra organismului. Cand punctele de presiune sunt eliberate, tu te odihnesti mai bine, iar a doua zi te trezesti cu mai putin disconfort.

  • Saltelele din spuma cu memorie ofera suport optim pentru spate. In acest fel, coloana vertebrala isi pastreaza curbele si aliniamentul natural. Acest lucru inseamna ca vei fi mai putin predispus in a te trezi apatic sau rigid.

  • Persoanele care au artrita pot beneficia foarte mult folosind o saltea din spuma cu memorie. Medicii recomanda, de fapt, aceste tipuri de saltele pentru cei care sufera de artrita.

  • Spuma care este utilizata in constructia acestor saltele poate fi hipoalergenica, fiind astfel ideala pentru cei care sufera de alergii, inclusiv de alergii la acarienii din praf.

  • Structura si materialul saltelei din spuma cu memorie poate include, de asemenea, celule deschise, care permit aerului sa circule liber prin tesaturi. Deoarece aerul circula liber, temperatura se pastreaza la un nivel constant, iar atmosfera este confortabila pentru organism in timpul somnului.

Acestea sunt cateva dintre motivele principale pentru care atat de multi consumatori folosesc saltele din spuma cu memorie. Mai mult decat atat, preturile acestor saltele sunt accesibile, iar garantia este de minim 10 ani.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.