Samsung Galaxy S4 smartphone-ul perfect

In urma efectuarii unui mic studiu de piata care a avut ca public tinta oameni pasionati de tehnologie si cu experienta s-a constat ca Samsung Galaxy S4 este smartphone-ul aflat in topul preferintelor acestora, este un telefon dotat cu functi performante, este smartphone-ul pe care sunt disponibile diverse aplicatii foarte apreciate de specialisti.

Smasung Galaxy S4 raportat la viata

Poate parea exagerat atunci cand se spune ca Samsung Galaxy S4 este un smarphone care ne face viata ziua mai usoara, dar chiar este adevarat deoarece are functii pentru a ne face viata mai simpla, poate fi considerat o sursa de inspiratie pentru activitati grele executate cu intelepciune. Samsung Galaxy S4 este dotat cu o camera foto performanta care pe langa rolul de a surprinde momentele frumoase si importante din viata, are o groaza de utilizari la care probabil nici nu te-ai gandit. Cea mai interesanta dotare a acestui telefon este reprezentata de senzori care au capacitatea sa detecteze starea utilizatorului.

 

Metode comunicare performanta

Daca prin comunicare, de obicei se intelege vorbit latelefon, noul smartphone ne ofera posibilitatea sa cunoaste metode noi de comunicare, unul dintre metodele performante este reprezentata de schimbarea de fisiere si de aplicatii intre telefoanele Samsung Galaxy S4, un alt proces foarte interesant este reprezentat de capacitatea unui grup de telefoane  de a se transforma intr-un sistem audio doar prin conectarea la reteau wireless, ceea ce inseamna  ca atunci cand vrei sa dai o petrecere nu trebuie sa-ti mai faci griji in privinta muzicii.

 

Samsung Galaxy S4 poate indeplini cu succes rolul de ghid

In cazul in care vrei sa comunici cu persoane care vorbesc intr-o limba necunoscuta pentru tine, smartphone-ul Samsung Galaxy S4 iti ofera posibilitatea sa comunici cu aceste persoane prin traducatorul cu care este dotat, aceasta aplicatie are capacitatea de a traduce din 8 limbi diferite, aceasta calitate i-a oferit numele de ghid de conversatie sau. In cazul in care iti place sa calatoresti foarte mult, acum poti sa mergi in orice tara, iar limba nu va mai fi o piedica in comunicare. Limbile pe care le poate traduce sunt: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, coreeana, japoneza, chineza.

 

Date stocate in siguranta

Noul Samsung Galaxy S4 este perfect pentru deozitarea datelor importante pe care le ai fara sa existe riscul de a le pierde. Acesta este dotat cu un spatiu de 1 TB destinat stocarii datelor, datele sunt retinute cu ajutorul dispozitivului cloud Samsung Galaxy HomeSync. Acum nu mai exista problema de a ocupa spatiul, poti pastra inregistrari video, poze si alte fisiere fara sa le pierzi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.