SANDENT – Radiologie Dentara Focsani si Galati

radiologie_dentara_focsaniSANDENT Radiologie Dentara Digitala este o retea de centre de imagistica dentara ce ofera servicii radiologice profesionale la standard ridicate. In centrele noastre pe langa aparatura moderna aveti la dispozitie o echipa de profesionisti care fac tot posibilul pentru a obtine cele mai bune imagini digitale in conditii de confort si siguranta pentru pacient folosind principiul ALARA.

Consultatia este momentul in care pacientul are primul contact cu clinica de radiologie dentara. Cu aceasta ocazie ne prezentam, aflam dorintele si asteptarile pacientilor nostri, schitam un prim plan de investigatii sau recomandam o serie suplimentara, atunci cand este necesar.

Noi stim ca imaginea conteaza, de aceea colaborand cu centrele noastre de radiologie dentara puteti fi siguri ca veti obtine cea mai buna calitate a imaginii radiologice atat de necesare tratamentului dar veti obtine si un plus de imagine in fata pacientilor dumneavoastra care vor fi incantati de aspectul modern al centrelor noastre dar si de profesionalismul si calmul personalului nostru.

Reteaua SANDENT cuprinde trei centre de Radiologie Dentara Digitala: doua in orasul Focsani si unul in orasul Galati toate fiind amplasate in zone centrale, usor accesibile si avand disponibile locuri de parcare. In toate centrele noastre sunt disponibile fara programare prealabila investigatii radiologice dentare complete cum ar fi radiografia panoramica (ortopantomografia) digitala de calitate maxima, radiografii retroalveolare (periapicale) digitale, radiografii bitewing si altele iar gama de investigatii imagistice se actualizeaza permanent in functie de cerintele dumneavoasta, ale colaboratorilor nostri.

Va asteptam la Centrul de Radiologie Dentara Sandent astfel sa inlaturam impreuna neplacerile cauzate de un zambet nesatisfacator, dureri, complicatii infectioase, care ne incomodeaza, nepermitandu-ne confortul la care avem dreptul cu totii. Asa ca nu mai astepta si contacteaza-ne acum pentru a beneficia de zambetul pe care ti l-ai dorit !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.