SAS Airlines raporteaza scaderi insemnate ale vanzarilor

SAS AirlinesCompania aeriana SAS Airlines a anuntat ca in ultimul trimestru din 2012 vanzarile de bilete de avion au avut un trend descendent. Purtatorul de cuvant al SAS Airlines a precizat ca vanzarile au scazut cu 20% si nu se vad semne de redresare.

SAS Airlines va avea doar 9.000 de angajati

Conducerea companiei aeriene a anuntat reduceri masive de personal in anul 2013. Dupa ce au anuntat ca vor concedia 800 de persoane pana la finalul anului 2012, reprezentantii companiei au mentionat ca SAS Airlines va avea doar 9.000 de angajati. Vanzarile scazute de bilete de avion au facut ca in mai putin de un an SAS Airlines sa piarda peste 50% din numarul angajatilor.

Platforma online My SAS Idea nu a furnizat rezultatele asteptate

SAS Airlines a lansat la inceputul anului 2012 platforma My SAS Idea in cadrul careia reprezentantii companiei vorbeau cu pasagerii in timp real. Scopul platformei a fost de a primi informatii despre destinatiile in care clientii ar dori sa calatoreasca, astfel compania ar fi dezvoltat un program de zbor dupa preferintele lor. Statisticile furnizate de SAS Airlines releva ca peste 80% dintre pasagerii care au vizitat platforma au primit informatii despre starea zborurilor si au semnale probleme in realizarea check-in-ului online. Doar 10% dintre utilizatorii paginii online si-au exprimat preferintele pentru rute noi de zbor. Purtatorul de cuvant al SAS Airlines a declarat ca informatiile colectate nu sunt suficiente si nici reprezentative pentru a dezvolta programul de zbor al companiei.

Scandinavian Airlines este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul din Copenhaga. Operatorul aerian a fost infiintat pe 1 august 1946 si este parte a Star Alliance. SAS Airlines detine o flota formata din 138 de aeronave si ruleaza curse catre 90 de destinatii. Din grupul SAS fac parte companiile subsidiare Scandinavian Airlines Danemarca, Scandinavian Airlines Suedia si Scandinavian Airlines Norvegia. Operatorul aerian detine o flota formata din 198 de aeronave.

Sursa: http://ecalatori.ro/

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.