Scannerul A0 Colortrac SmartLF Ci 40

Producatorul Colortrac este lider mondial pe segmentul scannerelor large format. Castigator al multor premii si distinctii cu scanner

Scannerul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 face parte din a patra generatie de scannere CIS de format mare, fiind cel mai accesibil si eficient scanner de 40″. Acest model este dedicat domeniului tehnic avind cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.ele sale, acesta dovedeste maturitatea la care au ajuns aceste produse. Printre modelele premiate se numara si scannerul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 care a primit distinctia Bertl Outstanding: ”BEST IN CLASS 40″ WIDE FORMAT CIS SCANNER ”.

Scannerul A0 Colortrac Ci40 este livrat cu software-ul SmartWorks EZ care va ofera posibilitatea sa scanati rapid si usor, sa organizati scannurile intr-un fisier in format TIFF, JPG sau PDF, sa le trimite-ti catre e-mail sau catre imprimanta. Optional software-ul SmatWork PRO ofera acestui scanner performante neegalate de competitie, caracteristicile sale oferind un flux de lucru optimizat. Cu ajutorul rezolutiei sale optice de 600 DPI, scannerul va capta cele mai fine detalii ale deseneleor tehnice si hartilor cu precizie, in culori vii si luminoase.

Are un design inovativ, cu incarcare si iesire prin fata a documentelor, dimensiuni mici pentru formatul sau si greutate de numai 22 Kg. Datorita acestor caracteristici isi va gasi locul oriunde intr-un birou, chiar si lipit de un perete, nefiind nevoie de spatii largi unde acesta sa fie utilizat. Remarcabile la Scanner A0 Colortrac SmartLF Ci40 sunt rapiditatea si precizia de care da dovada, practic scannarea facandu-se instant si cu rezultate excelente.

Este recomandat in special birourilor de proiectare, in domeniul GIS / Topografie cat si copy shop-urilor, dand dovada de o versatilitate nemaiintalnita la scannerele din aceasta categorie. Gama de scannere A0 Colortrac SmartLF Ci40 reprezinta dovada ca solutiile de scanare cu productivitate ridicata sunt acum disponibile la preturi accesibile.

Scannerele A0 Colortrac SmartLF Ci40 sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media SRL (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare:  Plottere , scannere, imprimante.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.