Scaunele auto, mai aproape de dumneavoastra

Am creat un nou magazin online de scaune de masina pentru cei mici. Poate fi gasit usor, chiar si acasa, pe pagina de internet www.scaunbebe.ro.

Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama mare de scaune pentru cei mici care pot sa implineasca cele mai inalte exigente. Accentul pus pe securitate de constructori este evidentiat prin standardul de siguranta avut de scaunele auto pe care le comercializam. Constructori prestigiosi ca si Kinderkraft, Maxi Cosi, Osann, Nania, PegPérego sunt preocupati de ultimele tehnologii si cel mai ridicat standard de confort pentru micutii dumneavoastra.

Scaunele auto oferite sunt in toate dimensiunile si modelele. Categoriile aflate pe site-ul nostru cuprind scaune pentru bebelusi intre 0-13 kg (scoicile auto), 0-18 kg (micutii pana la patru ani), scaune convertibile aflate intre 9-36 kg, insa si categorii aflate intre acestea 9-18 kg, 9-25 kg ori 15-36 kg. Puteti sa cautati printre cele mai bine de 160 articole un scaun adecvat copilului dvs intr-o atmosfera placuta si avand posibilitatea de a compara produsele care v-au placut. Datorita varietatii mari de produse pe care le avem in stocul magazinului nostru credem ca veti gasi produse pentru oricine. Chiar daca nu aveti bani pentru un scaun auto scump, veti putea sa achizitionati un scaun la un pret mai accesibil care se conformeaza standardelor de siguranta. De asemenea, pentru o suma mai mare puteti beneficia caracteristici din cele mai deosebite care vor oferi un plus de siguranta si de confort.

Ca sa va bucurati cat mai rapid de articolele cumparate am stabilit un sistem personalizat de transport. Folosind curieri agreati, articolele ajung la adresa dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta. De asemenea va facem cadou livrarea pentru orice comanda mai mare de sase sute ron.

Compania SC Andale Tud SRL a fost infiintata in anul 2006 si s-a specializat in facerea site-urilor la comanda din anul 2009. Trei ani mai tarziu, in anul 2012, compania a schimbat directia spre crearea unei retele de publicare de continut si ecommerce.

Puteti sa ne gasiti si la pagina de internet: http://www.webs-consult.com.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.