Securitatea este prioritara pentru proprietatea ta

Ne place sau nu, insa sunt situatii in care suntem nevoiti sa ne securizam cu toate mijloacele existente atat proprietatea privata cat si pe cea a afacerilor in care suntem parteneri sau pe care le detinem in totalitate. Multe dintre variantele existente prin care se poate asigura integritatea bunurilor si a persoanelor au si rol de descurajare doar si prin prezenta lor vizibila, astfel incat infractorii renunta din start in a-si mai pune in practica planurile care trec dincolo de limita legii.

Una dintre metodele cele mai des utilizate pentru securizarea ferestrelor si a usilor cladirilor, indiferent de destinatia pe care o au acestea, este montarea de grilaje metalice cu lamela plina, ceea ce inseamna ca veti detine cea mai performanta la ora actuala varianta de securizare a ferestrelor sau usilor cladirii respective.

Culori Grilaje metaliceIn fapt aceste grilaje metalice cu lamela plina se vor comporta asemenea unui rulou confectionat din elemente alaturate, constituite din lamela plina din otel, care va putea avea dupa dorinta latimea 105 sau 77 de milimetri, in functie de dimensiunile totale ale grilajului metalic. Este evident ca pentru ferestre va fi folosita lamela plina de dimensiuni mai mici, in timp ce pentru usile de acces, sau alte spatii mai mari se va utiliza lamela plina cu dimensiunea mare.

Cel mai important lucru de retinut pentru aceste grilaje metalice cu lamela plina, este faptul ca se vor putea utiliza pentru securizarea oricarui spatiu, indiferent de destinatia acestuia, manevrarea lor fiind usoara si putandu-se face in mai multe variante, atat manual cat si electric, caz in care veti dispune de un selector de cheie si eventual la cerere telecomanda.

Inchiderea acestor grilaje metalice cu lamela plina se face prin glisarea perdelei cu lamele pe un ghidaj dublu de ambele parti, fara greutate sau zgomot puternic. Ultima lamela, cea care ajunge in partea de jos a inchiderii detine un sistem de inchidere montat la ambele capete, sistem care de altfel asigura securizarea completa a inchiderii.

Daca va faceti grji in privinta culorii cu care se vor putea vopsi aceste grilaje metalice cu lamela plina, nu aveti motive, pentru ca producatorii ne asigura ca vor putea fi vopsite in orice culoare RAL, astfel incat chiar si asortarea arhitecturala cu restul cladirii va putea fi realizata cu succces.

In final nu va ramane decat sa decideti care este cea mai avantajoasa solutie pentru securitatea afacerii sau chiar a casei dumneavoastra, atat prin montarea de grilaje metalice cu lamela plina, sau prin alte solutii tehnice sau electronice, oricare dintre ele ati utiliza-o aducand in mod evident linistea si siguranta necesara si de ce nu descurajarea si tinerea la distanta a celor care nu au ganduri prietenoase.

Cautati si alegeti in acelasi timp meseriasi profesionisti, adica acele firme care chiar se ocupa cu producerea acestor grilaje metalice cu lamele plina, pentru a putea beneficia de competenta manoperei si calitatea materialelor folosite. Cereti de fiecare data asigurari ca veti primi tot ce este mai bun si desigur garantia scrisa a lucrarilor si produselor primite. Chiar si partea de service este importanta, iar daca producatorul de grilaje metalice cu lamela plina ofera si aceast serviciu, cu atat mai bine.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.