Serialul Game of Thrones – Audienta Record Sezon 3

Game of Thrones este cel mai apreciat serial al momentului si unul dintre cele mai bune seriale  realizate de HBO . Daca premiera sezonului 2 a adus in fata televizoarelor 3.86 milioane de telespectatori , sezonul 3 a reusit sa stranga 4.4 milioane de telespectatori , cu 13% mai mult.

Puteti afla mai multe despre serialul dumneavoastra preferat intrand pe www.tvdirection.ro .

Vazand succesul de care s-a bucurat primul episod din acest nou sezon , cei de la HBO au anuntat deja ca vor incepe sa lucreze la sezonul urmator .

Desi HBO a facut tot posibilul ca sa impiedice pirateria serialului , acest prim episod din sezonul 3 a fost descarcat de peste 1 milion de ori in 24 de ore .  Exista mari sanse ca si anul acesta Game of Thrones sa fie declarat ca cel mai piratat serial al anului . Cu toate acestea George R.R. Martin pare incantat de pirateria uriasa de care se bucura serialul , spunand ca acest lucru trebuie interpretat ca un “compliment” al fanilor pentru serial .

Spre deosebire de sezoanele anterioare care au fost realizate dupa cate o carte fiecare , sezonul 3 se bazeaza pe prima jumatate ca cartii a 3- a , intitulata „A Storm of Swords” , care a fost cea mai apreciata  carte de public,  dintre cele 5 carti deja aparute  .

George R.R. Martin a anuntat ca seria “Cantec de Gheata si Foc ” va avea un numar de 7 volume , ultimul volum publicat fiind volumul 5 intitulat “Dansul Dragonilor” care de asemenea a fost foarte apreciata de cititori .

George R.R. Martin a anuntat faptul ca urmatoarea carte va raspunde la multe intrebari pe care cititorii si le-au pus odata ce au terminat de citit volumele anterioare .

Faptul ca HBO a decis sa imparta cartea a 3 – a in 2 sezoane ar putea fi un lucru bun . Cei care au citit cartile cu siguranta au observant  faptul ca 10  episoade a cate 40 de minute fiecare este prea putin pentru a   acoperi toate evenimentele pe care autorul ni le-a prezentat in cartile sale.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.