Serialul spioanele, un desene educativ

Serialul animat Spioanele nu este doar o sursa excelenta de distractie pentru copilul tau. Acesta poate invata diverse notiuni care ii pot fi de mare ajutor in viata, precum cat de importanta este prietenia in viata de zi cu zi. Clover, Alex si Sam se ajuta reciproc intodeauna si niciodata nu isi abandoneaza amicii la greu, lectie pe care ar trebui sa si-o insuseasca cat mai repede fiecare pusti sau pustoaica care urmareste showul. Pe langa asta, mai exista lectii despre responsabilitate si cinste, care reies de asemenea din modul in care se comporta cele trei personaje principale.

jocuri spioanelePutem spune ca Spioanele este chiar un serial educativ si nu am gresi cu nimic. De aceea, ti-l recomandam cu mare caldura pentru copulul tau. Daca totusi acesta isi petrece majoritatea timpului la calculator, ar trebui sa stii ca pe langa desenul animat, pe internet exista si o gramada de jocuri cu spioanele care pot fi gasite la acest link, din care acestia pot invata aceleasi lectii folositoare. Aceste jocuri au fost create chiar de compania de care apartine franciza Spioanele, cu scopul de a satisface cerintele fanilor, care cereau asa ceva, dar si pentru a mai aduce ceva venituri. De obicei, calitatea lor este una destul de ridicata, insa trebuie sa gasesti siteurile potrivite de unde sa le joci. Din cate stim, exista chiar un site care e specializat in asemenea jocuri cu personaje din spioanele. Nu iti mai ramane decat sa iti convingi copilul sa joace.

Iar daca acesta este fata, atunci sansele tale sunt extrem de mari. Pentru ca fetitele adora showul Spioanele, prin urmare e aproape sigur ca o sa adore si jocurile. Cand o sa se intample asta, toata lumea o sa fie fericita: ei o sa isi gaseasca o activitate care sa ii faca sa se simta bine si sa se distreze, invatand in acelasi timp diverse chestii folositoare, iar tu iti vei putea urma rutina zilnica fara prea mare galagie in casa.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.