Service Auto Galati – AutoPlus

auto plus galati

AutoPlus Galati este un magazin online ce comercializeaza piese auto after-market cat si piese auto originale.

La preturi fara concurenta va punem la dispozitie o gama variata de piese auto pentru orice marca de automobil. Avand angajati cu experienta in domeniu noi va putem recomanda si sfatui in legatura cu orice problema legata de masina dumneavoastra.

Piesele auto pe care le comercializam sunt piese auto originale dar si piese auto after-market , de calitate superioara. Oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret , siguranta si promptitudine dar si consultanta gratuita in domeniu.

Printre clientii nostri se pot numara atat persoane fizice cat si persoane juridice. Prin seriozitate si angajati cu experienta in domeniul pieselor auto , firma noastra comercializeaza piese auto de calitate , la cele mai bune preturi de pe piata.

Comenzile se pot face atat online cat si telefonic, prin email sau Yahoo Messenger.


Service AutoPlus Galati

AutoPlus  Galati poseda un service auto cu cele mai bune dotari tehnice, unde masina ta este tratata cu cea mai mare seriozitate si atentie.

AutoPlus  Galati service auto ofera servicii complete si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor necesare masinii dumneavoastra. O echipa profesionista, avand un service auto modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica, diagnoza, servicii roti, si multe alte servicii.

Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie,scule si dispozitive speciale precum si documentatie si programe de diagnosticare pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala. Pentru a face o programare in service-ul auto AutoPlus Galati va rugam sa ne apelati la unul din numerele de telefon afisate pe site.

Promotia Lunii:

1. Inlocuire set distributie orice tip auto cu motoare v6 sau v8
Pret manopera 200 ron + TVA
Garantie 60.000 km
2. Inlocuire orice tip de ambreiaj pentru toate tipurile de moatoare cu 4 cilindri .
Pret manopera 250 ron +tva.

Garantie 24 luni (cu piese achizitionate de la SC AutoPlus SRL)


Livrare

  • Expeditiile se fac in aceeasi zi pentru comenzile sosite pana in ora 14 si a doua zi pentru comenzile sosite dupa aceasta ora. Exceptie fac comenzile primite Vineri dupa ora 14, Sambata si Duminica, pentru care livrarea se face Luni.
  • Coletele ajung la destinatie in maxim 2 zile lucratoare.
  • Coletele pot fi trimise si la alta adresa decat cea din cartea de identitate a destinatarului (de ex. se poate solicita ca livrarea sa se faca la firma unde lucreaza destinatarul, sau la orice alta adresa), dar pentru ridicarea lor este necesara prezenta destinatarului sau a unui imputernicit (care sa posede o copie a actului de identitate a destinatarului).

Un Raspuns to “Service Auto Galati – AutoPlus”

  1. Florin spune:

    Am auzit ca sunt destul de ok.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.