Servicii de tractari rapide si eficiente

camion-tractariIarna deja si-a facut aparitia, iar acest anotimp pune probleme multor conducatori auto si chiar multor autovehicule, in special celor mai vechi. Daca se intampla sa ramai cu masina avariata, nu mai porneste sau pur si simplu ai fost implicat intr-un accident rutier, atunci nu-ti mai ramane decat sa apelezi la ofirma profesionala de tractari auto.

Majoritatea companiilor de tractari auto ofera mai multe servicii adiacente, printre care:

Tractarea propriu-zisa. Daca ai ramas in pana cu autovehiculului undeva departe, la marginea orasului, pe langa prieteni, agentiile de tractari sunt urmatoarele pe lista la care urmeaza sa apelezi. Insa daca ai suferit un accident si masina nu poate fi transportata decat pe platforma, atunci firmele de remorcari auto sunt rezolvarea principala.

Asistenta rutiera. Daca se intampla ca rezolvarea problemei sa poata fi efectuata rapid, atunci agentii firmelor de tractari te vor rezolva pe loc, fara a mai fi nevoie sa transporti autovehiculul pe platforma pana la cel mai apropiat service. Insa trebuie sa intrebati agentul din timp daca ofera si acest serviciu, fiindca majoritatea firmelor de remorcari auto nu ofera clientilor acest serviciu.

Transportul diferitelor utilaje cu tonaj mare. Daca esti nevoit sa transporti masini sau diferite utilaje pe distante mai mari, firmele profesionale de tractari auto ar trebui sa iti ofere si aceasta optiune. Poate ca esti un mic dealer local de autovehicule si obisnuiesti sa aduci vehicule din alte orase sau chiar din alta tara, ori poate ai o firma de constructii si trebuie sa transporti un mic buldozer sau escavator intr-un alt judet. Ei bine, unele firme de tractari auto iti pot oferi ajutor si in astfel de situatii.

Cand te afli in una din situatiile de mai sus, nu te panica! Relaxeaza-te si incearca sa suni 1-2 prieteni care crezi ca au mai trecut prin asa ceva. Daca aceasta varianta se dovedeste a fi fara rezolvare, atunci(daca beneficiezi de un smartphone) poti incepe sa cauti relaxat pe internet. Cu o simpla cautare precum „tractari auto” +”judetul” ar trebui sa ti se afiseze o lista intreaga de agentii locale care iti pot sari in ajutor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.