Servicii mutari

Cine suntem noi? Suntem o companie specializată pe transport şi mutări locale, naționale sau internaționale.

Toata lumea isi aduce aminte cat de greu era inainte cand te mutai si nu aveai masina cu ce sa transporti mobila. Incercai din rasputeri sa gasesti pe cineva care sa aibe o masina mare si care sa fie dispus sa te ajute. In ziua de azi toate aceste probleme s-au rezolvat, deoarece au aparut diferite firme care ofera servicii de transport mobila sigure si accesibile ca pret. In acest serviciu este inclusa demontarea, incarcarea,descarcarea si montarea mobilei.

Un exemplu concret este Engineer Moving care il puteti gasi foarte repede pe net. Aceasta este o firma de mutari cu o echipa tanara si dinamica, bine calificata in domeniu care se misca repede si sigur. Un motiv pentru care ati face o aleagere buna in contactarea acestei firme este faptul ca fiecare transport mobila are o asigurare in valoare de 35000 euro. Ca sa atraga cat mai multi clienti, firma este dispusa sa negocieze costul transportului indiferent ca acesta se face ziua sau noaptea, in cursul saptamanii sau in weekend, iar negocierea se face gratuit la fata locului.

Firma are acoperire locala (Bucuresti), nationala  (Bucuresti-Constanta, Bucuresti –Cluj – oriunde in tara) si internationala (Bucuresti-Germania, Bucuresti-Franta) si in plus, ofera si servicii de depozitare. Engineer Moving lucreaza atat cu persone fizice, cat si  juridice. Pentru mai multe despre mutari mobila acceseaza site-ul nostru.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.