Servicii premium la saloane de frumusete in Bucuresti

Orice femeie e mare amatoare de rasfat; masajul corporal, tunsul, vopsitul, o vizita la cosmentica sau apelarea la orice alt truc de infrumusetare intr-un din saloanele care pun la dispozitie astfel de servicii este apreciat si deopotriva dorite de toate. Ce te faci insa cand, odata ajunsa intr-un astfel de salon iti dai seama ca serviciile de care beneficiezi nu sunt tocmai cele promise initial, si nu se raporteaza deloc costurilor percepute. Cea mai la indemana solutie este sa nu mai calci niciodata in acel salon. Dar cum faci ca pe viitor sa eviti astfel de saloane? Cum faci ca pe viitor sa alegi salonul perfect si sa nu treci prin alte incercari dezastruoase?

Cel putin cand vine vorba de alegerea unui salon in Bucuresti, oferta este foarte mare. La fiecare colt de bloc, pe fiecare strada mai laturnalnica sau centrala se gaseste cel putin un salon. Ce le diferentiaza sunt preturile, personalul, calitatea produselor si a serviciilor.

Desi  nu e neaparat  regula, saloanele amplasate central sau intr-o zona cu vad comercial sunt si mai cautate, deci au servicii mai bune comparativ cu altele. Un al doilea factor foarte important este personalul; daca managerul nu se ingrijeste ca personalul sa fie unul prietenos, ingrijit si mai ales care sa isi faca treaba intr-un mod profesionist, oricat de bine ar arata salon pe dinafara, nu va reusi sa pastreze clientii pe termen lung.

Mare atentie la produsele folosite; daca stii ca esti alergica la anumite ingrediente sau marci de produse folosite la infrumusetare, specifica acest lucru inainte de fiecare procedeu de infrumusetare pentru ca saloanele nu se fac vinovate, decat in conditiile nerespectarii unui termen de valabilitate. Desi un factor subiectiv si care poate fi interpretat de la individ la individ, grija personalului poate determina atasamentul de un loc: atentia demonstrata in timpul lucrului, intretinerea unei conversatii de baza si zambatul care trebuie sa existe mereu pe buze ar trebui sa fie de nelipsit.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.