Sfaturi pentru a selecta parfumul potrivit

Dacă sunteţi într-o relaţie strânsă (soţ, soţie, frate, părinte sau copil) cu persoana căruia intenționați să faceți cadoul şi, dacă nu ştiți ce parfum poartă acesta, alegeți ceva care miroase bine pentru dvs.. Doar asiguraţi-vă că poate fi schimbat în cazul în care entuziasmul dvs. nu este împărțit.

Preţul unui parfum este extrem de variabil. Puteţi plăti mai puţin de 10 dolari pe sticlă și până la 100 $ pe sticlă.

Asiguraţi-vă că acesta este adecvat pentru vârsta persoanei. O persoană mai tânără, de obicei, nu-i place nimic prea dulce. De asemenea, o apă de toaletă, mai degrabă decât apa de parfum, este, probabil, mai bună, dacă nu sunteţi sigur de gusturile persoanei.

Unii oameni au o aversiune severă sau pot fi alergici la parfum. Dacă nu sunteţi siguri de acest lucru, fiți atenți dacă persoana respectivă folosește loțiuni parfumate, lumânări sau alte obiecte parfumate.

Reguli pentru a oferi cadou un parfum:

* Nu dăruiți parfumul sau cadoul cu excepţia cazului în care ați fost alături de cel drag în mall sau in magazin atunci când acesta s-a uitat la parfumul respectiv plin de dorință şi l-ați auzit în mod clar și plin de nostalgie, „Oh, dacă aș fi avut doar 70 dolari pentru a cheltui pe acest parfum”.

* În cazul în care un astfel de caz nu se va întâmpla, poate fi instinctul dvs. cel care va decide. Dacă parfumul vă conduce să vă amintiţi de persoana dragă, poate că acela este parfumul pe care ați vrut să îl cumpărați.

* Parfumul este unul dintre acele daruri speciale (cum ar fi pulovere), cu care oamenii au o legătură. Dacă nu-l iubește, pur si simplu nu-l va purta.

Parfumall.ro este un magazin online de parfumuri, iar scopul nostru este de a va oferi cea mai mare selectie de parfumuri, la cele mai mici preturi.. Toate produsele din acest magazin sunt 100% originale, branduri autentice.

Stylestore.ro este un magazin online lansat în anul 2011, ce s-a dorit a se constitui într-o sursă facilă și mai ales de încredere pentru achizitionarea unui cadou sau a unui ceas autentic.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.