Sifoane pardoseala din otel inoxidabil

Compania noastra comercializează sifoane pardoseala de o calitate superioara, realizate din otel inoxidabil. Acestea sunt fabricate după cele mai inalte standarde de calitate impuse de Uniunea Europeana, lucru ce garanteaza eficienta produselor.

Otelul inoxidabil este un material rezistent la coroziune si care are o durata mare de viata. Sifoanele realizate din otel inoxidabil rezista mai mult timp in fata actiunii agenţilor fizici sau chimici. Acest material nu este afectat de solvenţii organici, precum detergenţii sau alte produse de curatat. Este o alegere ideala in ceea ce priveste materialul din care sunt realizate sistemele de scurgere.

 

Sifoane pardoseala de diferite tipuri

Detinem o gama diversificata de sifoane pardoseala, astfel incat sa aveti posibilitatea de a il alege pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Astfel, va punem la dispozitie sifoane pardoseala cu acoperire ceramica, cu iesirea verticala sau cu iesire orizontală.

Cele cu acoperire ceramica sunt extrem de elegante si vor da o nota aparte bailor in care vor fi montate. Sunt foarte discrete si de bun gust. De asemenea, acestea sifoane respecta standardele privind eficienta si calitatea.

Sifoane pardoseala cu diverse grilaje

Gama noastra de sifoane pardoseala este prevazuta si cu o serie de modele de grilaje, special adaptate nevoilor dumneavoastra. În functie de model acestea sunt disponibile in urmatoarele variante: wave, clone, round, strip, ceramic, caro, square, radius.

Acestea sunt realizate din materiale de o calitate superioara si care rezista la actiune apei si a agentilor chimici.

 

Sifoane pardoseala eficiente si avantajoase

Comercializam sifoane pardoseala realizate in conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeana. Fiecare produs are o garantie de 5 ani. Produsele sunt fabricate de Kesmet, unul dintre liderii mondiali in domeniu.

Sifoane pardoseala sunt dotate cu garda hidraulica antimiros şi cu cos pentru colectarea parului. Acestea sunt disponibile in dimensiunile standard, prezentate in catalogul nostru, insa putem realiza sifoane pardoseala si de alte dimensiuni, la cererea dumneavoastra.

Sifoanele sunt usor de montat si de curatat si sunt extrem de eficiente. Au o durata mare de viata datorita faptului ca sunt realizate din cele mai calitative materiale si cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. Sunt fabricate in asa fel incat sa va satisfaca cerintele si sa fie produse eficiente si de calitate.

Preturile pe care le practicam sunt extrem de avantajoase, la un nivel ce sfideaza concurenta. Raportul dintre calitatea produselor pe care le comercializam si pretul acestora este unul eficient si nu veti regreta ca ati achizitionat de la noi sifoane pardoseala.

În plus, va oferim gratuit consultanta telefonica, pentru a va ajuta sa alegeti sifonul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Produsele se livreaza prin intermediul unui curier rapid, in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, livram si in zilele de sambata.

Vizitati magazinul nostru online pentru a a vedea ofertele pe care vi le-am pregatit in materie de sifoane pardoseala. Profesionalismul cu care ne tratam clientii va vor determina sa reveniti la noi cu drag si cu alte ocazii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.