Siguranta cu usi de sticla securizata

Elegante, simple, extrem de sigure si rezistente, usile din sticla incep sa fie folosite intr-un final si in tara noastra la sedii de firma, magazine si nu numai. Aceste usi de sticla securizata marca SECURIT S.A. sunt realizate dintr-un material foarte rezistent, conceput pentru a face fata tuturor provocarilor si asa cum este si firesc, daca din intamplare un pusti mai nazdravan arunca cu mingea in usa, aceasta nu se va transforma intr-un morman de sticla. Suntem Securit International si suntem specializati in oferirea si producerea diferitelor tipuri de produse din sticla, cum ar fi pereti, pardoseli, mobilier, usi de sticla securizata, dar si oglinzi, tamplarie PVC sau Aluminiu si multe altele.

Usi de sticla securizata realizate pentru a rezista in timp dar si pentru un aspect perfect

Usile din sticla erau vazute nu cu mult timp in urma (si chiar inca si acum de catre unele persoane) ca fiind foarte nesigure si fragile, insa sunt foarte mari sanse ca o usa din sticla sa tina hotii la distanta mult mai bine decat o usa din titan. De ce spunem asta despre niste usi de sticla securizata?

In primul rand sticla folosita nu este una obisnuita. Exista mai multe tipuri, insa cea mai rezistenta este obtinuta prin procesul de laminare a foliilor de sticla. Aceasta procedura este una care are la baza un principiu simplu, dar care necesita totusi niste echipamente speciale. Simplu spus, laminarea se face prin asezarea intre foile de sticla a unor pelicule din PVC sau rasini polimerice, dar si invelirea acestui pachet intr-o folie. Astfel dupa expunerea de scurta durata a intregului pachet, la nivelul suprafetelor din sticla se formeaza o regiune de intrepatrundere cu folia din rasini sau PVC. Astfel se obtine o foaie de sticla ce poate avea diferite grosimi (de la milimetrii pana la zeci de centimetrii)

Pe langa duritatea si rezistenta caracteristica unor usi de sticla securizata, sticla folosita mai are o proprietate foarte utila. Spargerea unui obiect din sticla simpla duce la formarea cioburilor periculoase, insa sticla securizata formeaza cioburi complet inofensive. Aceasta proprietate mai este intalnita si la parbrizele auto dar si la peretii din sticla securizata si multe alte aplicatii ale acestui gen de material.

Puteti folosi usi de sticla securizata pentru sedii de firme, magazine dar si acasa

Ce poate fi mai eficient decat sa vezi un rau-facator in timpul unei fapte. Datorita unei usi de sticla securizata puteti capta imagini direct prin corpul usii. Astfel prin instalarea unor camere video de securitate veti putea descuraja mult mai bine orice tentativa de furt sau intrare prin efractie. De asemenea, acest gen de usi permit instalarea diferitilor senzori cum ar fi de trecere prag, usa deschisa, de prezenta, activi si pasivi dar si multe alte mecanisme de control al accesului. Astfel, in cazul unui magazin sau chiar si a unei bijuterii, veti putea dormi linistit.

Pentru a alege unul din modelele noastre de usi de sticla securizata, va invitam pe siteul nostru, www.securitinternational.ro locul de unde puteti afla toate informatiile despre produsele noastre, dar si de unde puteti solicita o oferta personalizata. Va asteptam!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.