Siguranta in 4 pasi cu un DVR cu 4 canale

Traim intr-o lume in care securitatea incepe sa devina o problema. Din ce in ce mai multi oameni recurg la sisteme de supraveghere pentru a-si asigura siguranta locuintei sau al businessului. Din fericire, cu aceasta cerere pentru siguranta a venit si o oferta impresionanta de sisteme de securitate, incluzand camere video, sisteme de inchidere, alarme sau diferite DVR-uri cu 4 sau mai multe canale, precum cele ce pot fi achizitionate aici. In urmatorul articol voi descrie cum sa iti imbunatatesti siguranta cu un DVR cu 4 canale in patru pasi.

dvr 4 canale

  • Pasul 1. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa achizitionezi un DVR cu 4 canale si sa il instalezi. Acesta se instaleaza destul de usor, dar daca nu esti sigur cum se face atunci cel mai bine e sa chemi un specialist care s-a mai ocupat cu instalarea unui DVR.
  • Pasul 2. Poti sa alegi sa folosesti DVR-ul pentru inregistrari sau pentru afisaj in timp real. Pentru afisajul in timp real, poti lega la acest tip de DVR 4 camere la canalele disponibile. Aceste camere vor afisa imaginile surprinse pe un ecran. Poti lega DVR-ul cu patru canale la diferite tipuri de ecrane, de la televizoare la monitoare.
  • Pasul 3. DVR-ul cu 4 canale poate fi folosit si exclusiv pentru inregistrarea imaginilor surprinse de camere. Imaginile sunt stocate direct in acesta, DVR-ul avand o memorie interna. Imaginile surprinse pot fi vizionate dupa aceea pentru a se determina daca a avut loc o incalcare a legii.
  • Pasul 4. Un DVR cu 4 canale nu te va proteja singur de o infractiune. Trebuie sa il folosesti in asa fel incat sa ii intimidezi pe potentialii infractori. Plaseaza camerele de luat vederi in locuri strategice si fii sigur ca cineva monitorizeaza constant imaginile captate de acestea.

Orice casa sau afacere va fi mai sigura cu ajutorul unui DVR. E bine sa incepi cu unul cu 4 canale iar daca te va multumi atunci poti face un upgrade la un DVR cu 6, 8 sau mai multe canale.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.