Siguranta usilor metalice

deblocare usa metalicaOdata cu aparitia pe piata a usilor metalice deblocarea acestora prin forta a devenit dificila. Aceasta stare de fapt a creeat nevoia aparitiei unor servicii profesioniste de deblocari usi. O afacere care nu poate functiona cu adevarat daca este de sine statatoare dar serviciile de reparatii casnice aparute in ultima vreme in marile orase au adaugat acest serviciu in portofoliul lor fiind o sursa buna de venit chiar si pentru micile ateliere de comercializare si duplicat chei.

Caliatea usilor si subansamblelor aduse pe piata noastra lasa de cele mai multe ori de dorit ca urmare a cursei pe care o duc atat importatori dupa o marja de profit mai mare cat si clientii dupa un pret mai mic pentru investitiile facute in renovarea casei. Asta rezulta in acumularea pe piata a unor usi metalice si subansamble ale acestora care fac munca deblocatorilor de usi atat  utila cat si usoara. O usa metalica ieftina poate fi deschisa de un tehnician cu experienta in cateva minute fara a aduce deteriorari usii sau tocului.

Este in totdeauna de preferat ca atunci cand o astfel de situatie apare sa apelati la un astfel de specialist si sa nu se incerce deschiderea usei in forta, asta putand rezulta in stricaciuni care cu greu mai pot fi reparate atat estetic cat si functional. Reparatiile in acest caz, daca se mai pot face, pot costa mult mai mult decat interventia unei firme specializata in deblocari usi metalice.

Cu toate acestea este bine sa luam in consideratie si elementul de siguranta a unei astfel de interventii. Intotdeauna este bine sa apelam la firme si nu la persoane fizice care isi fac reclama pe stalpul din statia de autobuz si sa cerem factura fiscala pentru serviciile prestate. Astfel vom avea intotdeauna dovada serviciului prestat si garantia legata de calitatea lucrarii si de securitatea casei. De asemenea este bine ca in cazul in care schimbati butucul usii (si de cele mai multe ori este daca nu necesar, este de preferat) sa mergeti cu tehnicianul de montaj sa il achizitionati sau macar atunci cand acesta se intoarce cutia noului cilindru sa fie sigilata pentru a evita suspiciunile ulterioare privind duplicarea neautorizata a cheilor.

Nu trebuie sa cautati mult pentru un astfel de serviciu ele fiind foarte prezente in jurul nostru atat in mediul on-line cat si off-line. Unul din aceste servicii la care se poate apela cu incredere este reparatot.ro, ei oferind pe langa multe alte servicii de reparatii casnice si deblocari de usi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.