Sisteme si case de pariuri

Exista multe sisteme si tipuri de pariuri pe care jucatorii inraiti le adopta, insa putine dintre acestea reusesc sa ofere rezultate remarcabile. Unul dintre aceste sisteme, care poate fi jucat la diferite case de pariuri, este sistemul Martingale. Acest sistem se bazeaza pe castiguri mici, dar sigure. Cu o simpla cota de 2+ pe care o gasesti zi de zi, poti ajunge la castiguri insemnate in fiecare luna.

Cate case de pariuri pot alege?

Cate vrei, atata timp cat respecti sistemul si gasesti o cota de 2+ zilnic. Aceasta cota poate fi creata din rezultate finale, total goluri, rezultate la pauza, total cornere si asa mai departe. Toate tipurile de pariuri pot fi incluse atata timp cat dau un randament bun.

Ce trebuie sa stim despre sistem?

Sistemul Martingale poate fi extrem de productiv, insa ne si poate fura imaginatia la fel de usor. Multi cred ca este simplu sa gasesti o cota de 2+ zilnic, insa cand ii pui in fapt, putini dintre acestia au curajul sa parieze sume consistente care sa le aduca castiguri. Asadar, numarul de meciuri pe care il pui pe un bilet este foarte important. Multi sunt de parere ca este bine sa joci un singur meci, cu o cota de 2+, pentru a mai reduce din emotii. Alti sunt convinsi ca trebuie sa gasesti 2 meciuri sigure pentru a avea rezultate notabile. Iar o a treia categorie este compusa din cei care joaca cotele cele mai mici, cu cele mai mari sanse de reusita.

Nu putem spune care este cea mai buna varianta dintre cele 3 prezentate mai sus, insa va putem oferi informatii despre fiecare. In primul rand, pentru a gasi un singur meci cu cota 2+, ai nevoie de foarte multa inspiratie si studiu. Dupa cum bine stim, surprize pot aparea chiar si la cote de 1.10, ce sa mai zicem cand ne gandim la o cota de 2. Daca te simti inspirat si ai cunostinte despre o anumita echipa poti incerca sa faci o astfel de cota dintr-un singur meci.

Pentru a face o cota de 2+ din doua meciuri, jucand la unele dintre cele mai bune case de pariuri, va trebui sa gasesti doua meciuri de o cota 1.50 fiecare. Acest lucru nu este greu de reusit, iar sansele de castig cresc considerabil. Cu toate acestea, odata cu sansele de castig cresc si emotiile traite in acea zi. Poti alege diferite tipuri de pariuri: total goluri, sansa dubla, etc.

In a treia optiune, cu meciuri mai multe si cote mai mici, cel mai indicat este sa joci la total goluri. Daca reusesti sa gasesti 3 meciuri bune la care cota la sub 3.5 goluri sa fie de cel putin 1.30, cota va fi facuta iar sansele tale vor fi destul de mari. Ca si in cazul de mai sus, ai nevoie de multa inspiratie si putin noroc.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.