Site-urile PTC

PTC este prescurtarea din engleza de la Paid To Click si inseamna platit pentru a da click. Un site PTC este un site care te plateste sa vizitezi anumite linkuri timp de cateva secunde. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti intre 0,001 si 1,5 centi. Pentru a castiga mai multi bani din PTC, trebuie sa te bazezi pe sistemul de referali/inscrisi.Referalii sunt persoane care se inregistreaza prin intermediul unui link propriu generat de siteul PTC in care te-ai inregistrat. Mai exact, in momentul in care te inregistrezi pe un site PTC, acesta iti creaza automat un link personalizat numit “referral link” pe care il poti folosi pentru a invita alte persoane sa se inscrie.
De ce ai nevoie pentru a castiga bani pe internet cu Paid to Click?
– Cunostinte elementare de internet si limba engleza
– Un calculator si o conexiune la internet
– 20-30 de minute pe zi din timpul tau
– Un cont creat in AlertPay si unul in PayPal
Cum faci bani pe internet?
Te inregistrezi pe site-urile recomandate si fiecare site iti pune la dispozitie in fiecare zi cateva link-uri catre niste site-uri pe care trebuie sa le vizitezi timp de 30 de secunde (pagina web respectiva nu trebuie sa fie pagina activa asa ca poti sa citesti presa, sa asculti muzica, sa joci un joc sau sa vorbesti pe messenger).
Cum alegi un ptc pe care sa te inscrii pentru a castiga bani pe internet.
Poate cel mai important lucru pentru a castiga bani online din clicuri este alegerea unor site-uri ptc de incredere. Nu toate ptc-urile rezista pe piata asa ca exista un minim de verificari pe care sa le faci inainte de a te inscrie.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.