Soft pentru muzica

virtualdjCe ai zice daca ai avea programul necesar pentru a face muzica si nu doar muzica, orice fel de melodii sau loop-uri pe care sa le folosesti in jocuri, animatii, filme, vidoeclip-uri si multe altele?

Ei bine primul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa cauti un program de facut muzica si nu orice program de mixat sau de taiat piese, ci unul profesionist, pe care sa-l inveti si cu care chiar sa poti face muzica de inalta calitate. Pentru ca nu-i asa, daca tot e sa facem ceva, atunci sa fie ceva de calitate, si atunci ar fi perfect ca sa inveti unul dintre aceste programe de mixat muzica ca si Virtual DJ, sau cel care-l consider eu mai bun, FL Studio. Aceste programe sunt profesioniste si le recomand tuturor, trebuie sa stiti ca le puteti gasi si in variante free, daca le cautati, iar pentru a le invata, o simpla cautare in google si va stau la dispozitie sute de forumuri si tutoriale youtube.

Trebuie sa mai adaug ca exista o gama larga de produse pe internet care va pot ajuta sa faceti muzica buna, insa aceasta depinde de necesitatile si resursele fiecaruia, pentru ca daca esti pasionat de muzica rock, cu siguranta vei cauta un program pentru a amplifica sau a adjusta diferite sunete de chitara sau bass. Cat despre muzica Techno sau Drum and Bass, consider ca unul dintre programele la care m-am referit mai sus, sunt mai mult decat potrivite pentru aceste genuri de muzica electronica.

Pentru a mixa sau pentru a face colaje de mai multe melodii, virtual dj este programul care o sa va incante, si o sa va ofere toate optiunile de editare de care aveti nevoie, de la controlul de bass, inalte, stereo, suprapunere a doua melodii pana la inregistrare audio sau export. De asemenea daca aveti si voi cateva aparate de mixat, sa stiti ca virtual dj le recunoaste si il puteti folosi impreuna cu acestea.

Pentru muzica din background al jocurilor sau diferitelor proiecte video, FL Studio recomand, deoarece are  o biblioteca larga de care poti profita, de la sunete de natura, pana la explozii sau alte effecte de care ai putea avea nevoie intr-un proiect de acest gen.

Poti sa te apuci sa cauti un program de facut muzica si nu orice program de mixat sau de taiat piese, ci unul profesionist, pe care sa-l inveti si cu care chiar sa poti face muzica de inalta calitate.

Multa Bafta cu crearea pieselor si mixatul lor!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.